Muhabbet kuşum gelir mi

miyaviizm

iyikus.com Üyesi
0D337922-0CC1-45BA-8455-5F4CAB57EFE1.jpeg
Bugün sarı olan eriğim pencereden uçup gitti. Bir anlık dikkatsizliğim yüzünden oldu her şey. Pencereleri ve kuş sesi açtım ama gelmedi. Saatlerce sokaklarda aradım, binaların çatısına bakmaya çalıştım ama hepsi kapalıydı. Sesini falan duydum sanki ama bir şey yapamadım. O kadar kötüyüm ki ağlaya ağlaya bütün kapıları çaldım kuşum geldi mi buraya diye. Umarım birinin evine gidebilmiştir. Özür dilerim Erik, sana daha iyi bakamadığım için.

Çok üzüldüm 😔
Geçmiş olsun
Benim başıma da geldi her an çıkıp gelecekmiş hissi ile yaşıyor insan bir süre
Olan olmuş petsoplara haber verin isterseniz
Belki biri bulur petsopa verir

Çok üzüldüm 😔
Geçmiş olsun
Benim başıma da geldi her an çıkıp gelecekmiş hissi ile yaşıyor insan bir süre
Olan olmuş petsoplara haber verin isterseniz
Belki biri bulur petsopa verir
Ona çok iyi bakabilseydim şu an kaçmazdı. Benden uzak olsun ama sıcak bir evin içinde olsun. Vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden bir şey olacak diye. Bir daha da kuş almayı düşünmüyorum, acısı yeterince üzdü beni. Başka kuşların da vebaline girmem daha fazla:(

Ona çok iyi bakabilseydim şu an kaçmazdı. Benden uzak olsun ama sıcak bir evin içinde olsun. Vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden bir şey olacak diye. Bir daha da kuş almayı düşünmüyorum, acısı yeterince üzdü beni. Başka kuşların da vebaline girmem daha fazla:(
Sizi çok iyi anlıyorum bende diğer kuşları vermeyi bile düşündüm bakamıyorum sahip çıkamıyorum dedim ama benim kuşuma üzüldüğum gibi vereceğim kişilerin üzülmeyecegini düşünüp bende kalmarina karar verdim
Umarım bir Umut çıkar gelir ve hüznünüz heyecana dönüşür

Sizi çok iyi anlıyorum bende diğer kuşları vermeyi bile düşündüm bakamıyorum sahip çıkamıyorum dedim ama benim kuşuma üzüldüğum gibi vereceğim kişilerin üzülmeyecegini düşünüp bende kalmarina karar verdim
Umarım bir Umut çıkar gelir ve hüznünüz heyecana dönüşür
Teşekkür ederm🙏🏽

Geri