Muhabbet kuşum hasta mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ngzelll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ngzelll

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar muhabbet kuşum bir kaç gündür eskisi kadar neşeli değil gün içinde hareketsiz kaldığı zamanlar oluyo sakinleşiyo dışkısı da bir değişik gibi neyi olabilir

Ekli dosyalar

• IMG_20210916_181009.jpg
    IMG_20210916_181009.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 18
Dışkı mukuslu ve aynı zamanda kan var.
Koksidiyoz olduğunu düşünüyorum.
Netcox 2.5 veya Baycox 2.5 edinmeniz gerekiyor acilen.
Bulabilirseniz şimdi,bulmazsanız sabah erken edinmeye bakın.
Çünkü bu aşamadan sonra en kısa sürede ilaca başlanılması gerekiyor.
Eğer elinizde K vitamini içeren bir multivitamin varsa hemen verin çünkü bağırsağında kanama var, K Vitamini kanın pıhtılaşmasını sağlar.

Son düzenleme:
Oyla 0
Eğer elinizde K vitamini içeren bir multivitamin varsa hemen verin çünkü bağırsağında kanama var, K Vitamini kanın pıhtılaşmasını sağlar.
Hayır sadece diğer vitaminlerin ilacı var ama yarın alırım

Oyla 0
Bide bu nasıl bişey yani bişey olur mu düzelir mi ilaç kullansam

Oyla 0
Samsun veteriner ilaç depoları diye internetten aratın ve şimdi arayın belki açık bulursunuz ve dediğim 2 ilaçtan birisini acilen edinin.
Ve 40 cc lik ilaç suluğu da alın.
İlacı kullanırsanız düzelir fakat ilaca acilen başlamazsanız kuşunuzu kaybedebilirsiniz.
Koksidiyoz zamanında müdahale edilirse tedavi edilebilen fakat aynı zamanda tehlikeli bir hastalıktır.

Oyla 0
Samsun veteriner ilaç depoları diye internetten aratın ve şimdi arayın belki açık bulursunuz ve dediğim 2 ilaçtan birisini acilen edinin.
İlacı kullanırsanız düzelir fakat ilaca acilen başlamazsanız kuşunuzu kaybedebilirsiniz.
Koksidiyoz zamanında müdahale edilirse tedavi edilebilen fakat aynı zamanda tehlikeli bir hastalıktır.
Anladım çok teşekkür ederim bakıcam hemen

Oyla 0
İlacı alınca yazın,size nasıl kullanacağınızı yazacağım.
Ayrıca eczaneden damlalık alın.

Son düzenleme:
Oyla 0
Dedig
İlacı alınca yazın,size nasıl kullanacağınızı yazacağım.
Ayrıca eczaneden damlalık alın.

Bu şekilde arattım ama bişey çıkmadı ilacı nerden alabilirim hiçbişey bilmiyorum şuan başka bişey söyleseniz bide k vitaminine bugün başlayabilirim ne kadar koymam gerek suyuna

Oyla 0

Oyla 0
burada olması yüksek ihtimal.
Arayıp bir görüşün, gece de açıklar diye biliyorum.
Bulunduğunuz şehre kargo yaparlar diye düşünüyorum.
Bu arada hiç bir veteriner kliniğinde olmaması da çok ilginç gerçekten.
Ellerinde yokmuş sorduğum yerler de diğer veterinerlere sordu ama yok dediler ben de anlamadım buraya da bakıcam teşekkür ederim

Oyla 0
Geri