Hayır sadece diğer vitaminlerin ilacı var ama yarın alırımDışkı mukuslu ve aynı zamanda kan var.
Koksidiyoz olduğunu düşünüyorum.
Netcox 2.5 veya Baycox 2.5 edinmeniz gerekiyor acilen.
Bulabilirseniz şimdi,bulmazsanız sabah erken edinmeye bakın.
Çünkü bu aşamadan sonra en kısa sürede ilaca başlanılması gerekiyor.
Eğer elinizde K vitamini içeren bir multivitamin varsa hemen verin çünkü bağırsağında kanama var, K Vitamini kanın pıhtılaşmasını sağlar.
Bide bu nasıl bişey yani bişey olur mu düzelir mi ilaç kullansamDışkı mukuslu ve aynı zamanda kan var.
Koksidiyoz olduğunu düşünüyorum.
Netcox 2.5 veya Baycox 2.5 edinmeniz gerekiyor acilen.
Bulabilirseniz şimdi,bulmazsanız sabah erken edinmeye bakın.
Çünkü bu aşamadan sonra en kısa sürede ilaca başlanılması gerekiyor.
Eğer elinizde K vitamini içeren bir multivitamin varsa hemen verin çünkü bağırsağında kanama var, K Vitamini kanın pıhtılaşmasını sağlar.
Anladım çok teşekkür ederim bakıcam hemenSamsun veteriner ilaç depoları diye internetten aratın ve şimdi arayın belki açık bulursunuz ve dediğim 2 ilaçtan birisini acilen edinin.
Ve 40 cc lik ilaç suluğu da alın.
İlacı kullanırsanız düzelir fakat ilaca acilen başlamazsanız kuşunuzu kaybedebilirsiniz.
Koksidiyoz zamanında müdahale edilirse tedavi edilebilen fakat aynı zamanda tehlikeli bir hastalıktır.
İlacı alınca yazın,size nasıl kullanacağınızı yazacağım.
Ayrıca eczaneden damlalık alın.
Bu şekilde arattım ama bişey çıkmadı ilacı nerden alabilirim hiçbişey bilmiyorum şuan başka bişey söyleseniz bide k vitaminine bugün başlayabilirim ne kadar koymam gerek suyunaSamsun veteriner ilaç depoları diye internetten aratın ve şimdi arayın belki açık bulursunuz ve dediğim 2 ilaçtan birisini acilen edinin.
Ve 40 cc lik ilaç suluğu da alın.
İlacı kullanırsanız düzelir fakat ilaca acilen başlamazsanız kuşunuzu kaybedebilirsiniz.
Koksidiyoz zamanında müdahale edilirse tedavi edilebilen fakat aynı zamanda tehlikeli bir hastalıktır.
Teşekkür ederim bulucamAyrıca veterinerlere de sorun, mutlaka bulmaya çalışın.
Şuan kafeste çekebilirim bir videoÖncelik vaktinizi ilacı bulmaya ayırın, fırsat bulduğunuzda da kuşun kısa bir videosunu yükleyin buraya.
Yeniden merhaba rahatsız ettim attığınız linklerdeki yerleri aradım elli defa biri açmadı diğerleri bağlamadı sonra veterinerlere sorduk ellerinde var mı diye hiçbir yerde yoktu yani başka öneriniz var mı
Ellerinde yokmuş sorduğum yerler de diğer veterinerlere sordu ama yok dediler ben de anlamadım buraya da bakıcam teşekkür ederimburada olması yüksek ihtimal.Web Server's Default Page
yenibaskentveteriner.com
Arayıp bir görüşün, gece de açıklar diye biliyorum.
Bulunduğunuz şehre kargo yaparlar diye düşünüyorum.
Bu arada hiç bir veteriner kliniğinde olmaması da çok ilginç gerçekten.