Atakan Daştan
iyikus.com Üyesi
Dişi muhabbet kuşum 2 gün önce yaklaşık 10 saniye (biraz şiddetli) rüzgara maru z kaldı yanlışlıkla hemen kapattım pencereyi bu gün akşam da böyle yapmaya başladı sizce ne olmuş olabilir?
Daha aydınlık şekilde kuyruğuda görebileceğimiz bir video olsa daha iyi olurdu.Sürekli böyle mi ses çıkarıyor yem yemesi vs nasılDişi muhabbet kuşum 2 gün önce yaklaşık 10 saniye (biraz şiddetli) rüzgara maru z kaldı yanlışlıkla hemen kapattım pencereyi bu gün akşam da böyle yapmaya başladı sizce ne olmuş olabilir?
Sürekli değil bu gün 2 kere bu şekilde yaptıDaha aydınlık şekilde kuyruğuda görebileceğimiz bir video olsa daha iyi olurdu.Sürekli böyle mi ses çıkarıyor yem yemesi vs nasıl
Daha aydınlık şekilde kuyruğuda görebileceğimiz bir video olsa daha iyi olurdu.Sürekli böyle mi ses çıkarıyor yem yemesi vs nasıl
Teşekkürler avı ast damlatmıştım.ikisini birlikte mi koyuyum birde sıcak suya mı vitami n koyuyumKuşunuz üşütmüş görünüyor. Ortam ısısını arttırın ve mümkünse multi vitamin takviyesi yapınız.
Ağızdan vermeyi demedim asla elimde ne olursa olsun durmuyor.avı astı erkek kuuşum için kullanıyordu artık kullanmıyacağım.Hayır. Normal içme suyuna vitamin koyuyorsunuz. İkisini aynı anda vermeyiniz. 8 saat sonra suyu temiz suyla tazeleyiniz. Yerinizde olsam avi ast ı ağızdan 1 damla şeklinde uygulardım.
3 gün +probiyotik anlmadımda kusuruma bakmayın.fazla mesaj atıyorumvitamin ilaç sonrası 3 gün + probiyotik şeklinde uygulanmalı. Normal zamanlarda da haftada 1-2 kez verilebilir
Şimdi siz bugün bir su bardağı su kaynatın.Sonrasında içine kekik atın ve soğumaya bırakın.Soğuyunca içme suyu olarak verin.Bugün ve yarın kekik verin.Ardından doğanay arkadaşımın önerdiği gibi multimvitamin bir gün 3gün probiyotik verin.Multi vitamin olarak polivit alabilirsiniz.Probiyotik olarak evde mayalanmış yoğurdun suyunu bir tatlı kaşığı içme suyuna ekleyin.Üzerine full su doldurun.Bu süreçte üstlerini örütülü tutun.Hava yeri kalacak şekilde.Ve yem yediğinden emin olun3 gün +probiyotik anlmadımda kusuruma bakmayın.fazla mesaj atıyorum