Mustafamert
iyikus.com Üyesi
Hasta olduğundan şüphelendiğim için ayrı koymuştumParçalı olan erkek. Albino olan dişi. Maşallah ikisine de. Dişi çok masum bakıyor.
Yumurta dönemi sanırım...
Ayrı mı tutuyorsunuz? Kafesleriniz farklı gibi geldi...
Ayrıca eş mi bunlar?
Bazen kabarma durumu oluyo ama dışardaki kuş seslerini duyunca canlanıyo.Kanat ve kuyruk düşümü birçok sebepten olabilir... Hastalık belirtisi olduğu gibi yumurtlama göstergesi de olabilir.
Kuşunuzun gün içerisinde ki aktifliği ne derecedir?
Beslenmesi ne durumdadır?
Ayrıca, beyaz peçete üzerine dışkı görseli atabilir misiniz...
Geçenlerde ikisinin suluğunada çay kaşığı ucuyla toz maya katmıştım amaİki dışkı da pek iyi görünmüyor. Kuşlar için satılan özel probiyotiklerden temin edip kullanmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz. Probiyotik gelene kadar da aşağıdaki maya tarifini yapabilirsiniz.
Kuş Sağlık Ürünleri - GittiGidiyor
Kuş Sağlık Ürünleri GittiGidiyor'da! Kuş sağlığı için gerekli olabilecek parazit spreyi, gaga taşı, vitaminler gibi kuş sağlık ürünleri Evcil Hayvan Ürünleri kategorisinde sizleri bekliyor!www.gittigidiyor.comKuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı
Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı Kuşlar için uygulanması gerektiğini düşündüğüm önemli bir takviyedir. Bu konuda paylaşacağım video sayesinde evlerinizde benzer yöntemlerle kuşlarınıza probiyotik yapabilirsiniz. Eğer ben uğraşamam probiyotik yapmayla derseniz altta paylaşacağım linki...iyikus.com
O zaman maya işe yaramıyordur. Özel probiyotik kullanmak gerekiyor. Ama yine de probiyotik alana kadar maya kullanabilirsin.Geçenlerde ikisinin suluğunada çay kaşığı ucuyla toz maya katmıştım ama
Vitamin felan alıp evde tedavi uygulasam olmazmı?Dışkılar iyi değil. Zaman kaybetmeden veterinere görünmenizde fayda var.
Veterinere götüremeyecekseniz biz ilaç önerisi yaparız. Sorun değil yani.Vitamin felan alıp evde tedavi uygulamasam olmazmı?
Yaparsanız çok iyi olurVeterinere götüremeyecekseniz biz ilaç önerisi yaparız. Sorun değil yani.
Dışkı bana bakteriyel enfeksiyon gibi geldi. Sulphamezathine çözer sorununu bence. Sulphamezathine veterinerlerde bulunan bir ilaç, bulmak zor biraz. Aşağıdaki linkten aynı etkiye sahip bir ilacı satın alabilirsin. Ama henüz tedaviye başlama. @Ümit T. abi de baksın bir. Yanlış ilaç kullandırtmak istemem.Yaparsanız çok iyi olur
Teşekkür ederimDışkı bana bakteriyel enfeksiyon gibi geldi. Sulphamezathine çözer sorununu bence. Sulphamezathine veterinerlerde bulunan bir ilaç, bulmak zor biraz. Aşağıdaki linkten aynı etkiye sahip bir ilacı satın alabilirsin. Ama henüz tedaviye başlama. @Ümit T. abi de baksın bir. Yanlış ilaç kullandırtmak istemem.
dutch care 4 Dutch Salmo Mix 10 Gr (salmonella), (ecoli) Süs Kuşları Için Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
dutch care 4 Dutch Salmo Mix 10 Gr (salmonella), (ecoli) Süs Kuşları Için yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Henüz sipariş verme ama. @Ümit T. abiyi konuya yönlendirdim, o da baksın bir. Onun ilaç önerileri daha isabetli oluyor. Bekle şu an.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Yanyana koysam sıkıntı olurmu hastalık felan bulaşırmı?Evet kaanın attığı linkteki ilacı sipariş edip iki kuşada 5-7 gün arası kullanın. Daha sonra tekrar dışkı görselleri ekleyin. Birde vitamin ve probiyotik siparişi de verin tedaviden sonra bunlarıda kullanın. Vitamin olarak opti breed, probiyotik olarakta yine versele laganın probiyotiklerinden birini alıp kullanabilirsiniz....
Teşekkür ederim.Yanyana koysam sıkıntı olurmu hastalık felan bulaşırmı?
5 gün boyunca önerdiğiniz ilacı kullandım dışkılarda düzelme varmı?Hayır sorun olmaz...