Muhabbet kuşum hasta veteriner önerisi ve tedavi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nazzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nazzz

Yeni Üye
Merhaba. Bir muhabbet kuşu kızım var yaklaşık 1 yaşını biraz geçkin ve çok sağlıklıydı. Kızışmaya başlayınca yanına bir arkadaş almaya karar verdik. Erkek 2 aylık bir muhabbet kuşu aldık. Kafesleri ayrıydı ancak bir dakikalığına benim dişi kuşum erkek olanın kafesinin üstüne kondu ve gagalarını birleştirdiler. Aynı günün akşamı dişi kuşum birden tüm öğütülmemiş yem kusmaya başladı. Kabarmaya ve sürekli uyumaya başladı ancak, uçabiliyor. Hafif ishal olmaya başlamıştı. Bir veterinere dışkısını götürdüm. Mikroskopla incelendiğini ve herhangi bir problem olmadığını söylediler. Kullanmam için probiyotik verdiler. 3 gün boyunca düzenli kullandım kuşumun dışkısı düzeldi ancak yem yemesi azaldı ve uykuya düşkünlüğü devam etti. Bugün ise tekrar kusmaya başladı. Artık ne yapacağımı bilemiyorum çok endişeliyim. Bir sürü Ankara içinde veteriner araştırdım. Ama götürmeye tereddüt ediyorum yanlış tedavi olur diye. Yeni aldığım kuştan bir hastalık kapmış olabilir mi? E.coli ve megabacterium gibi? Bir de nasıl besleyeceğimi söyler misiniz kusmasını nasıl önleyebilirim? Eğer Ankara içinde önerebileceğiniz kuşlardan anlayan birileri varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin tek isteğim bebeğimin en kısa sürede sağlığına kavuşması

dışkı da kötü, Ankara'daki arkadaşlar hekim önerisi yaparlar. Umarım tedaviye kadar dayanır.

Oyla 0
Geri