Muhabbet kusum hasta yardim

kartall22

Yeni Üye
Slm benm muhabbet kusum pazar gununden beri surekli inliyor.son 3 gundur hic otmeside kesildi.Pazar günü petsoptan axtim diye 1 ilac verdi.2 gun kullandim hic degismedi.Sonra 2 gundur hiprodoxi verdim.bu sabah nerde ise oldu dedim ayaklari bile tutmuyordu.zorla su icirdim.Cok zayifladi yem cok az yiyor.ilaci kestim sabah bemiks diye bi vitamin var onu verdim bir arkadasin tavsiyesi üzeri verdim.Baska yapabilecegimiz birsey var mı acaba.Cok alistik hastaligi cocugu cok huzursuz ediyor

Hipradoxi ağır bir ilaçtır ve zayıf bünyeli, kondisyonsuz kuşlara verilmez. Siz ona yapabileceğiniz en ağır kötülüğü yapmışsınız malesef. Yapabileceğiniz tek şey veterinere götürmek.

Oyla 0
Kuşu aldigim arkadas soylemisti.hatta ondan aldim.Sabah gore daha iyi bemix ver dedi.Acaba yapilabilecek birsey var mi video ekleyemiyorum.Yardimci olursaniz cok sevinirim tesekurler

Oyla 0
Kuşunuzun durumu çok ciddi. Aşırı ilerlemiş sağlık problemi var ve ölüme yakın bir durumda. Bölgenizi bilmediğimden eğer varsa veterinere danışınız.
Yoksa eğer önereceğim ilaç kuşa iyi gelmeyebilir. Hem vücuden zayıf hemde ilerlemiş bir solunum enfeksiyonu mevcut. doğal yollarla halledilebilecek seviyede değil ne yazık ki kuşunuz :(

Oyla 0
Teşekkürler. Veteriner olarak bolgemde buyukbas veterinerleri var.1 tanede kedi köpek veterineri var biz bakmıyoruz dedi.hayvan vetirenirin biri genta ver dedi.baktim göz damlasi cocuk vitamini ver dedi.kafam cok karıştı.En cok birsey yapamamak üzüyor ve cocugun onla uzulmesi

Oyla 0
Solunum yolu enfeksiyonu var kuşta. Hipradoksi iyi gelmesi lazımdı aslında. Tarihi geçmiş olabilirmi ilacın? Yada dozajını fazlamı yaptınız? Hangi oranda kullandınız?

Oyla 0
Su icmedigi icin 1 damladan az agizdan ver dedi kusları aldığım kisi petsop degil aldigim kisi kendi uretiyor.bugun bemiks verdim hep disari istiyor.

Oyla 0
Siz o ilacı kullanmayın en iyisi. Ben size bir kaç tane ilaç söylicem onları aile hekiminden yazdırın yada tanıdık eczane varsa direk eczeneden alın. İlaçları aldığınızda nasıl kullanıcağınızı söylicem, sırayla kullanıcaz.
  • MONODOKS veya TETRADOX 100 mg kapsül (Doksisiklin)
  • MACROL 125 mg/5 ml 100 ml toz şurup (Klaritromisin)
  • VENTOLIN 2 mg/5ml 150 ml şurup (Salbutamol)

Oyla 0
Hocam yardimlariniz için tsk fakat kuşumuzu az once kaybettik.7 yasinda cocugumuz var yemekten beri agliyor en son o buldu.gercekten kotu bir durum cok iyi bir kustu cocukla top bile oynuyordu.

Oyla 0
Siz o ilacı kullanmayın en iyisi. Ben size bir kaç tane ilaç söylicem onları aile hekiminden yazdırın yada tanıdık eczane varsa direk eczeneden alın. İlaçları aldığınızda nasıl kullanıcağınızı söylicem, sırayla kullanıcaz.
  • MONODOKS veya TETRADOX 100 mg kapsül (Doksisiklin)
  • MACROL 125 mg/5 ml 100 ml toz şurup (Klaritromisin)
  • VENTOLIN 2 mg/5ml 150 ml şurup (Salbutamol)
Ümit bey bu ilaçların kullanımını yazarmisinuz lütfen

Oyla 0
Geri