Ezgi Orhan
Yeni Üye
Kuşumda meydana gelen değişiklikler :
1.Gagası renk olarak biraz yeşillendi
2.Burun çevresinin rengi açıldı.
3.Uçarken ve heyecanlanınca inleme tarzı bir ses çıkarıyor.
4.Yaklaşıp nefesini kontrol ettiğimde biraz tıslama sesi geliyor.
5.Ötme şekli biraz değişti çatallı ötüyor. Ötmesinde de biraz azalma var.
6.Nefes alırken eskisine göre karnı daha çok inip çıkıyor. Kuyruk sallanması da var çok olmamakla birlikte.
7.Çok tüy döküyor.
Not: Kusum disi 1.5 yasinda.Yemek yemesi değişmedi eskisi gibi yemeğini yiyor. Hareketli hala durgunlasmadi.
Astım ya da enfeksiyon yazıyor bir çok yerde ama yine de yardımcı olursanız sevinirim. Normal durdugunda ya da benim yanimda onunla oynadigimda o sesi cikarmiyor. Sadece odaya birden geldigimde uykuluyken falan daha dogrusu panikleyince ya da ucarken boyle. Bir de odayi klima ile istiyoruz. Direk hic bir zaman muhabbet kusuma vurmadi klima onu kolluyorum. Ama yine de odanin havasi kuru oluyor acaba ondan da olabilir mi?
1.Gagası renk olarak biraz yeşillendi
2.Burun çevresinin rengi açıldı.
3.Uçarken ve heyecanlanınca inleme tarzı bir ses çıkarıyor.
4.Yaklaşıp nefesini kontrol ettiğimde biraz tıslama sesi geliyor.
5.Ötme şekli biraz değişti çatallı ötüyor. Ötmesinde de biraz azalma var.
6.Nefes alırken eskisine göre karnı daha çok inip çıkıyor. Kuyruk sallanması da var çok olmamakla birlikte.
7.Çok tüy döküyor.
Not: Kusum disi 1.5 yasinda.Yemek yemesi değişmedi eskisi gibi yemeğini yiyor. Hareketli hala durgunlasmadi.
Astım ya da enfeksiyon yazıyor bir çok yerde ama yine de yardımcı olursanız sevinirim. Normal durdugunda ya da benim yanimda onunla oynadigimda o sesi cikarmiyor. Sadece odaya birden geldigimde uykuluyken falan daha dogrusu panikleyince ya da ucarken boyle. Bir de odayi klima ile istiyoruz. Direk hic bir zaman muhabbet kusuma vurmadi klima onu kolluyorum. Ama yine de odanin havasi kuru oluyor acaba ondan da olabilir mi?