Muhabbet Kuşum ilk defa yumurtlayacak ve yumurta sıkışmış olabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kavuncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kavuncuk

Yeni Üye
Merhabalar 9 aylık dişim yumurtlayacak, popo kısmında hafif şişlik var, yumurtlama belirtileri gösteriyor kanatlar açılıyor kuyruk düşüyor, dün fark ettim yumurtlayacağını 24 saat geçti yumurtlamadı, olduğu gibi şişlik duruyor. Şıkışma olmasından olmasından korkuyorum ne yapabilirim ve bu yumurtanın oluşmaya başladıktan ne kadar süre sonra çıkması gerekiyor?

Çiftleşmeden 8-12 gün sonra yumurtlama oluyor. Eğer yumurta var ise 2 hafta içinde yumurtlayacaktır yani merak etmeyin. Yumurta sıkışmasını, kuşun halsizleşmesinden ve kaçacak dermanı kalmamasından anlayabilirsiniz. Endişe etmenize gerek yok, sıkışma durumu çok nadir oluyor.

Oyla 0
Çiftleşmeden 8-12 gün sonra yumurtlama oluyor. Eğer yumurta var ise 2 hafta içinde yumurtlayacaktır yani merak etmeyin. Yumurta sıkışmasını, kuşun halsizleşmesinden ve kaçacak dermanı kalmamasından anlayabilirsiniz. Endişe etmenize gerek yok, sıkışma durumu çok nadir oluyor.
Çiftleştiklerini görmedim aynı odada kalıyoruz, kızgınlık yumurtası oldugunu düsünüyorum. Onun içinde mi 8-12 günn acaba

Oyla 0
Geri