Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuş kumu kursak için ama faydası olur tabikide.
Daha çok suyuna çay kata bilirsiniz ama fazla önermem çünkü fazlası kabız yapıyor. Az miktarda çay verebilirsiniz.
Kafeste kuş kumu daima bulunmalı. Ayrıca B vitamini ve probiyotik ishal için etkiliyken, dal darı, yulaf ve aspur gibi tohumlarda ishali önlemeye yardımcı olur. İshalin farklı varyasyonları olduğundan doğru teşhis etmek gerekir. Atabilirseniz dışkı fotosu bakabiliriz. Birde şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim İshal kusma
Olabilir marka marka değişiyor ama emin değilim benim kum beyaz siyah taneli.
İshal için çay dediğim gibi ben bi bunu biliyorum. Rica etsem dışkısının fotosunu atar mısınız?(Daha iyi yardımcı olabilmemiz için)
Merhaba, kuş kumu bu şekilde oluyor. Grit kum. Doğru almışsınız. Sindirimi kolaylaştırıyor, sağlıklı öğütmeyi sağlıyor ve mineral ihtiyacını gideriyor kum. Asidik şeyler çok yararlı olmuyor maalesef. Belki 2-3 damla verilebilir suluğunda sakıncası olmaz ama devamlı verilmemeli.
Evde maya varsa şu yöntem denenebilir. İyi gelecektir.
Videolu konu; Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı
Faydası olacaktır fakat tek başına yeterli olmaz. Yemde aspur ve yulaf ilave edin. Birde dal darı varsa yemesini sağlayın. 4 saatte 1 tazele suyu yenisiyle mutlaka. Havalar sıcak çabuk bozuluyor maya.
1-2 güne kesilmesi gerekir eğer ağar bir durumu yoksa. Kabarıklık vs yok değil mi?
o bir yolunu bulucaktır merak etmeyin. Yulaf kuşların en sevdiği tohumların başında gelir Koyduğunuzla bitmesi dakikalar sürmez genelde. Bu nedenle ayrı bir kapta verilmesi gerektiği söylenir. Birde yağlandırdığı için kuşları sık verilmemelidir.
Muhabbet Kuşu Anatomisi
Bu üstteki linkte kursağın yeri gösteriliyor. Göğüs kısmının o civarlar. Ellediğiniz zaman dolu olup olmadığını anlayabilirsiniz. Kursakta ki yem taneleri hafiften anlaşılabiliyor. İshali nasıl oldu*
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.