Muhabbet Kuşum İshal

FistikDenooo

iyikus.com Üyesi
Merhaba,
5 yaşındaki erkek muhabbet kuşum ishal ama halsizliği falan yok normalde ekmek içi, elma, yumurta beyazı, yeşilliklerden veriyorduk. Ama böyle olunca vermeyi kestik tabii. Veterinere gittiğimizde bize GOLD WINGS markasının Diar (Bağışıklık, Sindirim, Bağırsak) ve Multi Vitamin damlasını verdi söylediği şekilde suyuna damlattık ama bir yararı olmadı. Önerilerinize göre bugün tekrar damla ya da ne gerekiyorsa almaya gideceğiz. Size son zamanlardaki dışkı resimlerini koydum. Ve gagası da bu şekildeydi ama şu an böyle değil normal gözüküyor yine de onun resmini de koydum. Yardımcı olursanız çok sevinirim…
Teşekkürler
Download

Son düzenleme:
Dışkısı yoğun ishal sayılmaz ancak çevresini epey lekeliyor görünüyor. Prebiyotik, elektrolitler işe yaramaz ise ilaç kullanımı gerekli. Böyle bir durumda ilk adımda eczaneden elektrolit alıp 2 gün peş peşe kullanınız. Toplarlama gözlemlenmez ise bir ilaç önerebilirim. İz bırakan bir lekesi görünmediğinden muhtemelen flagy son aşamada sorunu çözecektir.

Dışkısı yoğun ishal sayılmaz ancak çevresini epey lekeliyor görünüyor. Prebiyotik, elektrolitler işe yaramaz ise ilaç kullanımı gerekli. Böyle bir durumda ilk adımda eczaneden elektrolit alıp 2 gün peş peşe kullanınız. Toplarlama gözlemlenmez ise bir ilaç önerebilirim. İz bırakan bir lekesi görünmediğinden muhtemelen flagy son aşamada sorunu çözecektir.
Çok teşekkür ederim. Şimdi eczaneye gidip hemen alacağım. İki ilaç içinde bu en iyisi diyebileceğiniz marka öneriniz var mı? Teşekkürler tekrardan…

Elektrolit için hiç fark etmez. Uygun bir ürün alabilirsiniz. Elektrolit besin katkısı, ilaç değil. Flagly şurup ise ilaç ancak elektrolit çözmez ise alın

Elektrolit için hiç fark etmez. Uygun bir ürün alabilirsiniz. Elektrolit besin katkısı, ilaç değil. Flagly şurup ise ilaç ancak elektrolit çözmez ise alın
Tekrardan merhaba
Oturduğumuz yerdeki tüm eczaneleri gezdik Elektrolit yok… Muadil olarak Ge-Oral diye bir toz verdiler içeriği aynıymış teyit etmek amaçlı size tekrar sormak istedim bunu dediğiniz şekilde 2 gün peş peşe kullanıp sonrasında vermeyi kessek bir yararı olur mu?

Tekrardan merhaba
Oturduğumuz yerdeki tüm eczaneleri gezdik Elektrolit yok… Muadil olarak Ge-Oral diye bir toz verdiler içeriği aynıymış teyit etmek amaçlı size tekrar sormak istedim bunu dediğiniz şekilde 2 gün peş peşe kullanıp sonrasında vermeyi kessek bir yararı olur mu?
Dediğinizin aynısını bulamayınca bundan da emin olamadık 1 litre suya yarım paket koyduk umarım dedikleri gibi o ilacın muadili bir ilaçtır ve işe yarar.

Neden 1 litre hazırladınız ki. Yarım suluğa mercimek tanesi kadar katarak verseydiniz. Hazırladığınız suyun bir kısmını siz için. Çünkü en fazla 2-3 gün kullanılabilir.

Georal verilebilir. Kuş sayınızdan dolayı litre hesabı pek olmasa da Selçuk hocamın dediği gibi siz tüketebilirsiniz. 2 gün yeterli gelir.

Geri