Muhabbet kuşum kabarık duruyor

Aslıgungor

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum 4 gündür kabarık şekilde duruyor neden olabilir sürekli uyuyor ve kafesinden çıkıyor

Çözüm
Tüyde olabilir elbette ama genel anlamda ondan fazlası gibi. Uyuklama durumu da söz konusu mu?
2-3 gün yem premiksleriyle enerji kazanmasını sağlayın isterseniz. Eğer toparlamaz ise veteriner kontrolü gerektiriyor.
Probiyotik, B vitamini ağırlıklı multi vitler iyi gelecektir.
Muhabbet kuşum 4 gündür kabarık şekilde duruyor neden olabilir sürekli uyuyor ve kafesinden çıkıyor
Kafesinizin altına peçete serin ve 3-4 dışkı yaptığında fotoğrafı atın. Bilgili kişiler size yardımcı olacaktır. Ve bir de kuşunuzun da bir fotoğrafını atın, bu aylarda çoğu kuş tüye giriyor ve tüyde oldukları için de eskisi gibi enerjik olamayabiliyorlar. Belki sizin kuşunuz da tüydedir.

Oyla 0
Dışkı formu iyi ama renkler birbirine girmiş. Kuşunuz çok kırgın grünüyor. Veteriner desteği lazım kuşunuz için :(

Oyla 0
Tüyde olabilir elbette ama genel anlamda ondan fazlası gibi. Uyuklama durumu da söz konusu mu?
2-3 gün yem premiksleriyle enerji kazanmasını sağlayın isterseniz. Eğer toparlamaz ise veteriner kontrolü gerektiriyor.

Oyla 0
Çözüm
Evet uyuklama var kafesinden sürekli çıkıyor ve yanıma gelmek istiyor

Oyla 0
Merhaba, bu kadar acil vakalı kuşlar için veteriner kontrolü haricinde hiç bir şey yapmak mümkün değil. Sadece elle besleme yapılabilir onun içinde aparat ve mama almalısınız.

Oyla 0
Merhaba, bu kadar acil vakalı kuşlar için veteriner kontrolü haricinde hiç bir şey yapmak mümkün değil. Sadece elle besleme yapılabilir onun içinde aparat ve mama almalısınız.

Evet önceliğiniz kanatlı veterinerleri olsun. Veterinere ulaşamama gibi bir durum olursa ancak ozman sulphamezathine tavsiye ederim...

Oyla 0
Yazdığınız ilacı bulamadım
B vitaxi aldım işe yarar mı
Ve nutrivita aldım işe yarar mı???????????

Oyla 0
Yazdığınız ilacı bulamadım
B vitaxi aldım işe yarar mı
Ve nutrivita aldım işe yarar mı???????????

Hayır malesef vitaminlerin çok bir faydası olmaz. İlaç kullanılması gerekiyor. Sulphamezathine bulamadıysanız alttaki linkteki ilacı sipariş edin. İlaç aldığınızda kullanım şeklini yazarım.

VE ilaç gelene kadarda altta linklerini vericeğim sarımsaklı su ve kekik çayını yapıp kullanın. İlaç gelince ilaca başlarız....

Oyla 0
Hayır malesef vitaminlerin çok bir faydası olmaz. İlaç kullanılması gerekiyor. Sulphamezathine bulamadıysanız alttaki linkteki ilacı sipariş edin. İlaç aldığınızda kullanım şeklini yazarım.

VE ilaç gelene kadarda altta linklerini vericeğim sarımsaklı su ve kekik çayını yapıp kullanın. İlaç gelince ilaca başlarız....

tamam bunları yapacam ilacı sipariş edeceğim teşekkür ederim yardımlarınız içinnn

Oyla 0

Nedeni ne acaba????????????

Oyla 0
Sürekli kucağımda uyuyor nedeni ne olabilir acaba

Kuş hasta diye yırtınıyoruz burda :) Siz neden uyuyor diyorsunuz? Tedavide geç kalmayın. İlacı sipariş edip kullanın biran evvel. Ve konuda anlattığım gibi sarımsaklı su hazırlayın şimdi, yarın sabahta kuşun suyuna karıştırın. Bir nebze faydası olucaktır. Hatta şuanda kekik çayı yapıp suyuna ekleyin. Kekik çayı için fazla beklemenize gerek yok 10 dakkika demleyip suyuna 5te bir oranında karıştırın. Ve bu takviyeler sulukta 4-5 saat kalsa yeterlidir. Ardından suluğunu yıkayıp normal su verin....

Oyla 0
Geri