Siyah beyaz dışkı normal değil tam tarif edemiyor olabilirsinizMerhaba, arada ciyaklıyor. Birbirleriyle bir sıkıntıları yok, çok seviyorlar ikisi de. Sanırım biri 4 aylık diğeri 5 aylık ve erkek sandığımı kuşta dişi çıktı. Yani ikisi de dişi. Birde tek ayak üstünde uyuyor. Kafesten dışarı saldığımda da bazen tek ayak üzerinde duruyor. Dışkıları siyah beyaz, normal olan o sanırım
Siyah beyaz dışkı normal değil tam tarif edemiyor olabilirsiniz
O yüzden dışkı resmini görmek şart
Sürekli Tek ayak üzerinde durması ayağında problem olduğunun işareti olabilir kafes içinde genel durumunu anlatan kısa bir video paylaşın bakalım
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Birde gagalarını gıcırdatıyorlar geneldeEkli dosyayı görüntüle 26562
Birde bir ayağı böyle bepanthol sürdüm biraz ama benden korktuğu için kaçıyor sürekli. Ayağı tüle takılıyordu ilk geldiği zamanlar ondan mı oldu acaba? Sonradan tırnağını kestirdim takılma olmadı
Diğer konuyu siliyorum bilginiz olsun- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
TamamDiğer konuyu siliyorum bilginiz olsun
İkisi de aynı dışkıyı yapıyor. Siyah olanlar kuruduğu için öyle görünüyorDışkı resimini tekrardan yükleyin iki kuş var sarı olan kuşa mi ait dışkılar
Anladım tekrardan yükleyin rica etsem arkadaşlar baksınlarİkisi de aynı dışkıyı yapıyor. Siyah olanlar kuruduğu için öyle görünüyor
Dışkılar aynı değil bence iştahı nasıl Peki
İştahları çok iyi, yiyorlar baya. Onun dışında ayağı ve youtube yüklediğim videodaki durumu normal mi?Dışkılar aynı değil bence iştahı nasıl Peki
Kabarık durması normal değil tâbi sürekli bu şekilde iseİştahları çok iyi, yiyorlar baya. Onun dışında ayağı ve youtube yüklediğim videodaki durumu normal mi?
Sürekli kabarmıyorlar. Tamam bekliyorum, teşekkürlerKabarık durması normal değil tâbi sürekli bu şekilde ise
Değilse belki şekerleme vaktine gelmiş olabilirsiniz
İki tür dışkı var birinde biraz enflasyon var gibi görünüyor hocalar detaylıca yazarlar
Kuşun son durumu nedir ?Sürekli kabarmıyorlar. Tamam bekliyorum, teşekkürler