Muhabbet kuşum kafasını sırtına gömüp konuşuyor

Merhaba , aramıza hoşgeldiniz 🙂
Biraz daha detay verirseniz
Başka ne şikâyetleri var
Gelir gelmez aynı kafese koymasaydiniz keşke temiz peçete üzerinde olacak şekilde dışkı paylaşır mısınız?

Merhaba, arada ciyaklıyor. Birbirleriyle bir sıkıntıları yok, çok seviyorlar ikisi de. Sanırım biri 4 aylık diğeri 5 aylık ve erkek sandığımı kuşta dişi çıktı. Yani ikisi de dişi. Birde tek ayak üstünde uyuyor. Kafesten dışarı saldığımda da bazen tek ayak üzerinde duruyor. Dışkıları siyah beyaz, normal olan o sanırım

Merhaba, arada ciyaklıyor. Birbirleriyle bir sıkıntıları yok, çok seviyorlar ikisi de. Sanırım biri 4 aylık diğeri 5 aylık ve erkek sandığımı kuşta dişi çıktı. Yani ikisi de dişi. Birde tek ayak üstünde uyuyor. Kafesten dışarı saldığımda da bazen tek ayak üzerinde duruyor. Dışkıları siyah beyaz, normal olan o sanırım
Siyah beyaz dışkı normal değil tam tarif edemiyor olabilirsiniz
O yüzden dışkı resmini görmek şart
Sürekli Tek ayak üzerinde durması ayağında problem olduğunun işareti olabilir kafes içinde genel durumunu anlatan kısa bir video paylaşın bakalım

Siyah beyaz dışkı normal değil tam tarif edemiyor olabilirsiniz
O yüzden dışkı resmini görmek şart
Sürekli Tek ayak üzerinde durması ayağında problem olduğunun işareti olabilir kafes içinde genel durumunu anlatan kısa bir video paylaşın bakalım

Ekli dosyalar

• 6BF1F1FF-B13F-4397-960E-C94EA883DCC3.jpeg
    6BF1F1FF-B13F-4397-960E-C94EA883DCC3.jpeg
    982.8 KB · Görüntüleme: 6
71528511-A7E5-4152-934A-328B83D0264C.jpeg
Birde bir ayağı böyle bepanthol sürdüm biraz ama benden korktuğu için kaçıyor sürekli. Ayağı tüle takılıyordu ilk geldiği zamanlar ondan mı oldu acaba? Sonradan tırnağını kestirdim takılma olmadı

05C235AB-BA94-4C56-9E55-63A6D58DF20D.jpeg

Sarı olanın ayağı sanırım tüle takıldığı için yara oldu. Bepanthol sürdüm biraz ama alalı 8 gün olduğu için sürekli kaçıyor benden. Arada gagalarını gıcırdatıyor kuşlarım. Aldığım petshop sıkıntılı bir yermiş zaten ve sürekli kuşları ölüyormuş, dün öğrendim.
youtube.com

İştahları çok iyi, yiyorlar baya. Onun dışında ayağı ve youtube yüklediğim videodaki durumu normal mi?
Kabarık durması normal değil tâbi sürekli bu şekilde ise
Değilse belki şekerleme vaktine gelmiş olabilirsiniz
İki tür dışkı var birinde biraz enflasyon var gibi görünüyor hocalar detaylıca yazarlar

Geri