Muhabbet kuşum karaciğer ve dışkı problemi

bayan2021

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 2 yıl önce ishal oldu. Tedavi sonrası dışkısını toparlayamadı. Vetler karaciğer sorunu dediler.
Verdikleri ilaçlardan dışkısı daha da değişti. Netten KADACHOL karaciğer düzenleyici aldım, 1-2 gün toparlıyor gibi oldu yine bozuldu.
Başka vet AVİCARE silybum marianum verdi. 2 günde onu kullandı bir şey değişmedi.

bu arada kuşum hareketli, yemek yer, su içer. her gün uçarlar. tavandaki kartonpiyeri gagasıyla eşiyor.
önceden eşelemiyordu ama yine aynı sorun vardı.

Youtube dan bir arkadaşta dışkısına bakarak ilaçlar söyledi. vermekte kararsız kaldım.
CAREMYCİN 7 GÜN, ELEKTROLİT 5 GÜN, PROBİYOTİK 7 GÜN, POLİVİD BEBE VİTAMİN 7 GÜN.

Son bir kaç gündür incecik dışkı, bol idrarla beraber yapıyor. Yardımınızı rica ediyorum.
Teşekkürler,

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-05-27 at 22.00.09.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-27 at 22.00.09.jpeg
    289.3 KB · Görüntüleme: 12
  • WhatsApp Image 2021-05-27 at 22.54.01.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-27 at 22.54.01.jpeg
    55.6 KB · Görüntüleme: 11
Merhabalar. İmkanınız var anladığım kadarıyla. Bu tür durumlarda en kati yaklaşım kanatlılardan anlayan iyi bir hekimin durumu analiz etmesidir.

Dışkı tahlili ile orantılı doğru tedavi elzemdir.

Bu konuda birçok arkadaşın tavsiyesi istanbulvet'dir. Şahsen tecrübe edinmedim lakin tahlil ve tedavi konusunda başarılı oldukları fazlaca konuşuluyor.

Haricinde diğer tüm tavsiyelerin hava da kalma olasılığı var. Bu da daha olumsuz durumlara gebe bırakabilir kuşunuzu.

Oyla 0
Merhabalar. İmkanınız var anladığım kadarıyla. Bu tür durumlarda en kati yaklaşım kanatlılardan anlayan iyi bir hekimin durumu analiz etmesidir.

Dışkı tahlili ile orantılı doğru tedavi elzemdir.

Bu konuda birçok arkadaşın tavsiyesi istanbulvet'dir. Şahsen tecrübe edinmedim lakin tahlil ve tedavi konusunda başarılı oldukları fazlaca konuşuluyor.

Haricinde diğer tüm tavsiyelerin hava da kalma olasılığı var. Bu da daha olumsuz durumlara gebe bırakabilir kuşunuzu.
avrupa yakasında olan ise götürdüm. o sıralar bu kuşumun dışkısı bir aydır düzelmiş idi. diğer ikinci kuşa bakarken bunu da bakılsın dedikten sonra oradan verilen ilaçlar yeniden bozdu. ondan sonra toparlayamadı. günden güne de farklı bir hal alıyor gibi.

Son düzenleme:
Oyla 0
Youtube dan bir arkadaşta dışkısına bakarak ilaçlar söyledi. vermekte kararsız kaldım.
CAREMYCİN 7 GÜN, ELEKTROLİT 5 GÜN, PROBİYOTİK 7 GÜN, POLİVİD BEBE VİTAMİN 7 GÜN.

Bu ne ya 5 gün elektrolit, 7 gün probiyotik, 7 gün bebe vitamini? Bunlar böyle uzun süreler üst üste kullanılmaz! En fazla birer ikişer gün ve aralıklarla kullanılır. Ayrıyetten caremycine gerek varmı emin değilim..

Bence önce bir kaç gün probiyotik ve divitsol gibi basit bir pektin içerikli bağırsak düzenleyici kullanın. Ardından tekrar değerlendirelim..

Oyla 0
Geri