Muhabbet kuşum kusuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uygarisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uygarisa

Yeni Üye
Öncelikle merhaba benim muhabbet kuşum son 1 haftadır kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Ekte fotoğraf ve kustuğu yeri gösterdim.

Dosya eklenmemiş olabilir mi?

Temiz peçete üzerinde dışkıları ve kuşun genel görüntüsünü görmemiz iyi olur.

Yakınlarda veteriner var mı? Gittiniz mi hiç?

Oyla 0
Dosya eklenmemiş olabilir mi?

Temiz peçete üzerinde dışkıları ve kuşun genel görüntüsünü görmemiz iyi olur.

Yakınlarda veteriner var mı? Gittiniz mi hiç?

Dosya ekleyemedigim için hızlı resime yükledim kuşum sanki titriyor gibi halsiz telefonu yaklastirdigim an kendine geliyor parmağımı kafese sokuyorum elime gelip kusuyor

Oyla 0
Merhaba, fotoğraf görünmüyor

Dosya ekleyemedigim için hızlı resime yükledim kuşum sanki titriyor gibi halsiz telefonu yaklastirdigim an kendine geliyor parmağımı kafese sokuyorum elime gelip kusuyor

Oyla 0
Hafif kabarık kuşunuz ancak anlık mı hep böyle mi bilemiyorum. Ayrıca kızışmış durumda ve sanki kur kusması gibi geldi bana ilk etapta. Sindirim sorunu var ise dışkılarında da belli olur. Veteriner görme şansı yok mu?

Oyla 0
Hafif kabarık kuşunuz ancak anlık mı hep böyle mi bilemiyorum. Ayrıca kızışmış durumda ve sanki kur kusması gibi geldi bana ilk etapta. Sindirim sorunu var ise dışkılarında da belli olur. Veteriner görme şansı yok mu?
Şöyle söyleyeyim kafesi açtığımız zaman uçuyor kendine geliyor ama babamın omzuna falan konduğunda kafasını uzatıyor kusuyor gibi oluyor ama normal gibi davranıyor kafesin içinde ise halsiz gibi duruyor ve fotoğrafta gösterdiğim yere kusuyor kafesin içinde

Oyla 0
Pupil küçülmesi ve blok halinde kursak sıvısı ve yarı sindirilmiş yem kusması eş ve çiftleşme arayışları da olabilir. Ama eğer gerçekten rahatsız ise dışkı da görmek lazım. Kursak ve sindirim sorunu olabilir. Veterinere götürün babanız ile çok geç kalmayın.

Oyla 0
Pupil küçülmesi ve blok halinde kursak sıvısı ve yarı sindirilmiş yem kusması eş ve çiftleşme arayışları da olabilir. Ama eğer gerçekten rahatsız ise dışkı da görmek lazım. Kursak ve sindirim sorunu olabilir. Veterinere götürün babanız ile çok geç kalmayın.
Forumda bir tane video buldum ve kuşumda aynı şekilde davranıyor.

Oyla 0
Geri