Evde eczaneden alacağım bir ilaçla ben tedavi uygulayabilir miyim? Suan isteyim aksam bi veteriner bulup goturecemkuşun durumu çok kötü, hayli ilerlemiş hemen bugün tedaviye başlanması lazım. kuşu kanatlı veterinerine götürebilirmisiniz?
Bu kuşun nesi var peki neden böyle ?Çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumu çok ciddi duruyor ağzına hem yem yapışmış belki de kusuyordur. Dışkıları çok kötü acil şekilde bence kanatlıdan anlayan bir vet görmeli.
Diğer yorumları daha deneyimli arkadaşlar illa ki yapar
yazacağım biraz genelleme olacak ama kuşta yok yok maalesef çok ilerlemiş. bu aşamada çoklu bakteriyel enfeksiyon ve mantar birlikte saldırıyor kuşa . çok da güzelmiş , umarım tedaviye yanıt verirBu kuşun nesi var peki neden böyle ?
Abi bunlar neden oluyor peki gozum gibi bakıyorum alali daha 15 gun oldu veterinere giderken öldü. Insanin evladi gibi oluyorlar diger kus saglam ama ona da bulasmismidir acabayazacağım biraz genelleme olacak ama kuşta yok yok maalesef çok ilerlemiş. bu aşamada çoklu bakteriyel enfeksiyon ve mantar birlikte saldırıyor kuşa . çok da güzelmiş , umarım tedaviye yanıt verir
diğer kuşu gözlem altında tutun, başka bir kuşa geçme ihtimali var tabii ki. kafesi dezenfekte edin.Abi bunlar neden oluyor peki gozum gibi bakıyorum alali daha 15 gun oldu veterinere giderken öldü. Insanin evladi gibi oluyorlar diger kus saglam ama ona da bulasmismidir acaba
Abi bunlar neden oluyor peki gozum gibi bakıyorum alali daha 15 gun oldu veterinere giderken öldü. Insanin evladi gibi oluyorlar diger kus saglam ama ona da bulasmismidir acaba
Yeni kafese koydum diger kuş hastalaninca eve gidince fotosunu atarım. Haftasonu hasta oldugunda veterinere gidemedim pethsoptaki arkadaş ishal dedi keske erken mudahale etsehocam neden olabileceği hususunda detayları yazarız ancak öncelikli olan diğer kuşunuz, muhtemelen aynı enfeksiyonlar onda da vardır. onun genel durumu nasıl? mümkünse kuşun ve dışkılarının net fotolarını atabilirmisiniz? Bu arada kafesi ve ekipmanları iyice yikayıp dezenfekte ediniz.
Kuşhocam neden olabileceği hususunda detayları yazarız ancak öncelikli olan diğer kuşunuz, muhtemelen aynı enfeksiyonlar onda da vardır. onun genel durumu nasıl? mümkünse kuşun ve dışkılarının net fotolarını atabilirmisiniz? Bu arada kafesi ve ekipmanları iyice yikayıp dezenfekte ediniz.
Saatsaat takip ediyorum rabbimin izniyle buna birsey olmayacakbu resimlerde ve dışkıda acil bir sorun göremedim ben ama kuş biraz halsiz duruyor. kuşun genel durumunun ve dışkısının bir süre yakın takibi gerekir, belki tedbir amaçlı antibiyotik ve mantar ilacı kullanımı ya da veteriner kontrolü gerekebilir. ben ilaç ismi yazmıyorum. daha tecrübeli arkadaşlar da bakarsa iyi olur.