Muhabbet kuşum ne yapıyor anlayamadım

Atakan Daştan

iyikus.com Üyesi
İki kuşumda aşağıdaki videoda ki gibi bir hareket yapıyor ne yaptığını bilmiyorum.birde genelde hıçkırık sesi gibi bir ses çıkararak yapıyor normal mi? Kafes perdesini ısıryorlar kafesin üstündeki örtüyü ısırıyorlar onunla bir ilgisi olabilirmi

Sindirim sorunları yaşıyor. Bayat yem ya da enfeksiyon kaynaklı bir problemlir. Tedavi edilmeden önce hangisinden kaynaklı olduğunu bulmak gerekir. Yem değişimine gidilmeli, eğer 2-3 gün durum böyle ise veteriner desteği alınarak ilaca başlanmalıdır

Oyla 0
Sindirim sorunları yaşıyor. Bayat yem ya da enfeksiyon kaynaklı bir problemlir. Tedavi edilmeden önce hangisinden kaynaklı olduğunu bulmak gerekir. Yem değişimine gidilmeli, eğer 2-3 gün durum böyle ise veteriner desteği alınarak ilaca başlanmalıdır
Benim tırnağımın yanını ısırıp yemeye çalışıyorlar.birde buldukları her şeyi kemiriyorlar tahta,kağıt veteriner e gitmeden çözülebilecek bir durummu

Son düzenleme:
Oyla 0
Kızgınlık belirtisi olabilir kemirme. İlaç kullanmaya gerek olmayabilir. Hasta gibi görünüyorlar mı?

Oyla 0
Kızgınlık belirtisi olabilir kemirme. İlaç kullanmaya gerek olmayabilir. Hasta gibi görünüyorlar mı?
10 saniye yanlışlıkla biraz sert bir rüzgara maruz kalmışlardı biraz üşüttüler onları gene size sormuştun dediklerinizi yapıyorum.Biraz tüylerini kabartıyorlar.Onun dışında saldığımda baya cıvıl cıvıl uçuyorlar

Oyla 0
Geri