Muhabbet kuşum nefes alırken ses çıkarıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Drood

Yeni Üye
Merhaba.

Muhabbet kuşum son 1 haftadır nefes alırken kirt kirt tarzında bir ses çıkarıyor ve gözleri çok açık. Elime alınca çıkardığı sesi arttırıyor ve ciyak ciyak bağırıyor. Biraz da halsiz sanki. Ama Yeme de içme de sorun yaşamıyor. Ne yapmalıyım?

Duruma ait video yükler misiniz

Oyla 0
Duruma ait video yükler misiniz

Normalde bu kadar ses çıkarmıyor beni gördüğünde yapıyor. Sorunu var yardım istiyor anlıyorum. Ölmesinden korkmaya başladım, ne yapılmalı. Durumu acil gibi duruyor?

Oyla 0
bakteri kaynaklı olması muhtemel , ilerlemiş solunum yolu enfeksiyonu. bu tarz durumlarda hekimler genelde doksisiklin ya da tylosin tartarat etken maddeli antibiyotik verir, ilaçlar da veteriner kliniklerinde satılır

Oyla 0
bakteri kaynaklı olması muhtemel , ilerlemiş solunum yolu enfeksiyonu. bu tarz durumlarda hekimler genelde doksisiklin ya da tylosin tartarat etken maddeli antibiyotik verir, ilaçlar da veteriner kliniklerinde satılır
Veterinere götürmek dişinda napilabilir. Hastalığını hafifletecek geçici bir süre için? Ben onu en uygun zamanda veterinere götürürüm. Bu şekilde yaşaması ölümcül sonuçlar içerir mi

Oyla 0
Veterinere götürmek dişinda napilabilir. Hastalığını hafifletecek geçici bir süre için? Ben onu en uygun zamanda veterinere götürürüm. Bu şekilde yaşaması ölümcül sonuçlar içerir mi

evet ölümcül sonuçlar içerebilir, bugün yarın ilaç başlamanız lazım. evde yapılacak semptomatik tedavi işe yaramaz

kuşu illa ki götüremem diyorsanız hekime kendiniz gidip videoyu izletin , muhtemelen yazdığım ilaçları önerecektir

Oyla 0
Geri