Muhabbet Kusum Oyuncakla Ciftlesiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savas S.

Forum Sakini
neredeyse 1 yil önce aldim bu kusumu ama 7 8 yildir muhabbet kusu besliyorum neredeyse. bu kusum 2 yasinda ve oyuncakla ciftlesiyor bir önceki kusuma es almistim ve stresten öldü sizce bir es alayimmi alirsam nasil sececegim yasadigim yerde cok kus satan yer yok yada insan

Merhaba, cinsiyet belirleme de sorununuz yok ise eğer gözü canlı bakan, kabarmayan ve kahvemsi cere rengi olan bir dişi secmelisiniz

Oyla 0
Merhaba, cinsiyet belirleme de sorununuz yok ise eğer gözü canlı bakan, kabarmayan ve kahvemsi cere rengi olan bir dişi secmelisiniz
Cinsiyet belirlemede çok sorunum yok anlarımda benim kuşum sabahları bazen full uyuyor bazende sürekli o oyuncakla çifteşiyor. Alacağım kuşun rengi benim kuşumun rengi ile aynı olmak zorunda mı ve erkekden daha küçük yaşta mı olmak zorunda?

Oyla 0
Cinsiyet belirlemede çok sorunum yok anlarımda benim kuşum sabahları bazen full uyuyor bazende sürekli o oyuncakla çifteşiyor. Alacağım kuşun rengi benim kuşumun rengi ile aynı olmak zorunda mı ve erkekden daha küçük yaşta mı olmak zorunda?
Öncelikle uyuması falan sıkıldığımdan büyük ihtimal. Kendi eşini kendi seçmeli.aynı renk olmak zorunda değil renginin herhangi bir önemi yok eş tutmaları için. Erkeğin yaşına uygun ve kızışmış olması lazım.

Siz yinede kuşun fotoğrafı koyun bir bakalım?

Oyla 0
Öncelikle uyuması falan sıkıldığımdan büyük ihtimal. Kendi eşini kendi seçmeli.aynı renk olmak zorunda değil renginin herhangi bir önemi yok eş tutmaları için. Erkeğin yaşına uygun ve kızışmış olması lazım.

Siz yinede kuşun fotoğrafı koyun bir bakalım?

sabahlari cogunlukla evde tek ben oluyorum ve saat 7 civari oluyor sabahlari oyüzden uyuyor. kendi ismini felan söyleyebiliyor, bu arada mavi oyuncakta gönderide bahsettigim oyuncak :D (oyuncaga dokundurtmuyor ve yaklastirtmiyor bizi oyuncaga direkt ataga geciyor) WhatsApp Image 2021-03-23 at 12.47.49.jpeg

Oyla 0
sabahlari cogunlukla evde tek ben oluyorum ve saat 7 civari oluyor sabahlari oyüzden uyuyor. kendi ismini felan söyleyebiliyor, bu arada mavi oyuncakta gönderide bahsettigim oyuncak :D (oyuncaga dokundurtmuyor ve yaklastirtmiyor bizi oyuncaga direkt ataga geciyor) Ekli dosyayı görüntüle 14629
MAŞALLAH tatlı bi kuş kendi yaşına yakın 1 yaşını geçmiş bi dişi alırsanız iyi olacaktır onun için

Oyla 0
Geri