muhabbet kuşum sallabaş hastası mı?

kofte123

Yeni Üye
merhaba. muhabbet kuşumu 6 ay önce sahiplendim. 1 hafta önce kuşumda ilk defa eğilip yere baktığını gördüm bugün ise bunu daha sık yapmaya başladı. internetten biraz araştırdım ve önüme sallabaş hastalığı çıktı. belirtilerini tam anlayamamakla beraber çoğu sallabaş hastası kuş fotoğraflarına baktığımda aynı şekilde yere bakma gördüm. forumdanda biraz araştırdım ancak benim kuşum şuanda uçamayacak veya dengede duramayacak bir durumda değil. bazı tedavi yöntemlerine baktım (henüz hastalığın olup olmadığını bilmiyorum tabi ki) sarımsak ve multivitamin önermişler. evde her gün suyuna limon damlatıyordum zaten. bazı günlerde sirke veya kış ayı sebebiyle vitamin damlattığımda oldu. sadece tedavi için değil bağışıklığı açısından da sarımsaklı suya yarın başlamayı düşünüyorum.durumu hakkınd83127670-5c87-423c-b36c-2d5e51f800bf.jpga hala net bir bilgiye sahip değilim fotoğrafınıda ekleyeceğim zaten. yardımcı olursanız sevinirim.

Bu durum nöroloji rahatsızlığa işaret ediyor. Nöroloji sistemdeki sıkıntılar da hastalıktan olabileceği gibi beslenme yetersizliğinden de olabilir. Vitamin mineral vs eksikliğinden yani. Dışkıyı görüp yorumlarız.

Bu durum nöroloji rahatsızlığa işaret ediyor. Nöroloji sistemdeki sıkıntılar da hastalıktan olabileceği gibi beslenme yetersizliğinden de olabilir. Vitamin mineral vs eksikliğinden yani. Dışkıyı görüp yorumlarız.
birde konuyla alakası varmıdır bilmiyorum ama paylaşmak istedim. bugün özelinde fazla tüy döktü

Siyahlık yoksa kuşun sorunu yetersiz beslenme. Çinko ve iyot da içeren bir multi mineral ve ayrıca geniş kapsamlı multi vitamin takviyesi yapmanız lazım. Aurıca probiyotik de edinirsemiz çok daha iyi olur.

İçerik kısmı önemli. Her vitamin içeriğini ezbere bilemem ki. Bu tarz ürünlerin içeriği genelde yetersiz oluyor.
Kanatlıoil vitabol, aynı markanın prozim plus ürününü, ayrıca versela laga cplombine tozunu bölünmüş olarak alıp kullanın. İki tane küçük ilaç suluğu da alın.

Geri