Muhabbet kuşum sindirilmemiş yem kusuyor.

mysterystone

Yeni Üye
Herkese merheba. Erkek muhabbet kuşum sindirilmemiş yem kusuyor. Keyfi yerinde, tuvaletinde de bir sorun yok. Göğüs kemiği de hafif belirgin gibi. Bu kusma olayı çok sık olmuyor. Arada oluyor. Eğer bir sağlık sorunu varsa geç olmadan müdahale etmek istiyorum. Sindirilmemiş yem kusması normal bir şey mi?

Herkese merheba. Erkek muhabbet kuşum sindirilmemiş yem kusuyor. Keyfi yerinde, tuvaletinde de bir sorun yok. Göğüs kemiği de hafif belirgin gibi. Bu kusma olayı çok sık olmuyor. Arada oluyor. Eğer bir sağlık sorunu varsa geç olmadan müdahale etmek istiyorum. Sindirilmemiş yem kusması normal bir şey mi?
Oyun için yapıyor olabilir bazı nesnelere falan kusuyorsa ya da parmağınıza

Oyla 0
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Ben buraya yazdığım gün veterinere gittim bu durum için ne olur ne olmaz. Yukarıda anlattığım gibi anlattığımda bana kursak mantarı olduğunu söylemişti. Bana Avicare Vinegar&Ginger verdi. Her gün suluğunu degiştirmem şartıyla 5-6 damla suluğuna damlatmam gerektiğini söyledi. Bu zamana kadar da o şekilde yaptım. Takip ettiğim kadarıyla kusması durdu. Ama zayıflığı hala devam ediyor. Tuvaleti normal iştahı ise hala yerinde. Tek sorun göğüs kemiğinin belirginliği. Zayıf yani. Elime aldığımdan bariz anlaşılıyor. Geç kaldığımı düşünerek Triflucan'a başladım. Günde 1 defa olacak şekilde planlayarak, dün gece direk ağzına 3 damla damlattım. Bu şekilde olmak üzere 1 hafta kadar yapmak istiyorum. Kafesle dişi kuşla beraber kalıyorlar. Ayırmak gerekir mi? Önereceğiniz başka şeyler varsa, bana yardımcısı olursanız çok sevinirim. (Hasta olan erkek kuş(mavi olan))20211104_083155.jpg

Oyla 0
Merhaba, zayıflık için düzenli katkilarla, yumuşak gidalarla destekli beslenmelidir

Oyla 0
Geri