muhabbet kuşum sulu kusuyor

klonemo25

iyikus.com Üyesi
merhaba dün kafesini temizledim ve biraz hava alsınlar diye balkona koydum ve ertesi gün tüyleri dağınık kabarık bir şekilde duruyordu ve daha demin gagasından sulu kustu ne yapabilirim lütfen yardımcı olun yemde yediğini görmedim

Ekli dosyayı görüntüle 19505

merhaba dün kafesini temizledim ve biraz hava alsınlar diye balkona koydum ve ertesi gün tüyleri dağınık kabarık bir şekilde duruyordu ve daha demin gagasından sulu kustu ne yapabilirim lütfen yardımcı olun yemde yediğini görmedim

Ekli dosyayı görüntüle 19505

En son 8 ay önce kuşum ishal diye mesaj atmışsınız ve 8 ay sonra yine bir hastalık konusunda destek almak için konu açıyorsunuz. Ben bundan sonra forumda aktif olmayanlara destek vermeyeceğim arkadaşlar böyle biline!

Buraya sadece hastalık olduğu zaman geliyorsunuz. Halbuki bu forumda o kadar çok değerli makaleler konular varki. Eğer forumda biraz aktif olsanız ve biraz forumdaki konuları inceleyip uygulamaya çalışsanız, emin olun kuşlarınız ne hasta olur nede ilaç kullanmanıza gerek kalır...

Biz burada sadece hasta kuşlara destek olmuyoruz aynı zamanda kuşlarınız için en iyi bakımı yapmanız için en iyi şekilde beslemeniz için birsürü makale yazıyoruz. Biraz aktif olun forumdaki konuları inceleyin lütfen. Emeğe saygı!

Oyla 0
Merhaba, kuşun görünümünden ve dışkısından görsel ekleyiniz.
Muhtemel üşüttü ancak görmek gerekir yine de.

Oyla 0
Geri