MUHABBET KUŞUM UÇAMIYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray_ay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray_ay

Yeni Üye
MERHABA MUHABBET KUŞUM YAKLAŞIK 3 YAŞINDA VE HİÇ UÇAMIYOR PET SHOP A GÖTÜRDÜM KANATLARI SEYREK OLDUĞU İÇİN UÇAMIYOR DEDİ YARDIMINIZI BEKLİYORUM NE YAPMAM GEREK (SÜREKLİ KAFES DIŞINDA GEZİYOR UÇAMAMASINA RAĞMEN HERGÜN KAFESTEN ÇIKARIYORUM FAKAT HİÇ HAVALANAMIYOR)

Maşallah çokta güzelmiş. Tüy eksikliğinden değil ama belirli sebeplerden dolayı kanat tutulması olabiliyor. Bu sonradan olan bir durum mu yoksa aldığınızdan beridir var mı?

Oyla 0
EVET ALDIĞIMDAN BERİ VAR 2 YILDAN FAZLADIR AİLEMİZİN İÇİNDE NE YAPACAĞIM HİÇ BİLMİYORUM VE ŞÖYLE BİR DURUM VAR KANAT ÇIRPABİLİYOR AMA ÇIRPSA BİLE BİR HAVALANMA DURUMU OLMUYOR

Son düzenleme:
Oyla 0
Kanat tutukluğu doğuştan anlaşılan. Böyle durumlarda kuş hiç uçamaz ama ara ara siz kanatlarını hafif havalandırması için dikkatlice elinizde yavaşça aşağı yukarı egzersizler yaptırmalısınız. Ne yazık ki doğuştan tutuk kanatlar düzelmiyor ama bakteri kaynaklı tutulmalar düzeliyor nadiren. Uzun bir süre olduğu için bakteri durumu diyemem çünkü bu bakteri kuşu ileri aşamada öldürüyor. sizin kuşunuz oldukça sağlıklı ve eşe hazır görünüyor.

Oyla 0
EVET SAĞLIKLI BİR KUŞ KANATLARINI HAREKET ETTİRMESİ İÇİNDE BAZI HAREKETLER YAPTIRIYORUM VİTAMİNDE VERİYORUM DÜZENLİ ARALIKLA SİZCE UÇAMAZMI HERHANGİBİ BİR TEDAVİSİ YOKMUDUR KESİN OLARAK

Oyla 0
İlgilenmenize sevindim uçamadığı için. Kimi zaman uçmuyor diye köşeye itiyorlar kuşları ve ilgilenmiyorlar. Veteriner hekime danışmanız gerekir bunun için. Tam olarak sebebi röntgen vs çekilip incelendikten sonra oluru var mı yok mu bilgi verirler.

Oyla 0
Geri