Yem yedikten sonra hapşırması neden duruyor peki?İlk etapta minik bir üşütme sorunu gibi düşünmek lazım. Bir hafta sonrasi devam ederse ilaç kullanmak lazım
Akıllı yemlik kullanıyorum ama, umarım astım değildirTozlu yem, üst solunum yolu problemlerinden dolayı (astım)
akıllı yemlikler solunum problemleri için imkan tanıyor. Temiz görünüyor olabilirler ancak çok kirleniyorlar. Mutlaka haftada 1 kez dezenfekte edilmeliAkıllı yemlik kullanıyorum ama, umarım astım değildir
Tamam çok sağ olunakıllı yemlikler solunum problemleri için imkan tanıyor. Temiz görünüyor olabilirler ancak çok kirleniyorlar. Mutlaka haftada 1 kez dezenfekte edilmeli
Odayı cereyan almayacağı şekilde havalandırın düzenli olarak devam ederse
YazarsınızTamam
Sağ olunOdayı cereyan almayacağı şekilde havalandırın düzenli olarak devam ederse
Yazarsınız
Rica ederim umarım geçici bir durumdurSağ olun
Burada sadece kedilere ve köpeklere bakan veterinerler varDışkılar pek normal değil ne yazık ki. Veteriner kontrolü şansınız varsa değerlendirin
Kuşuma Megatril verdim. Yarım litre su şişsesine 100mg koydum. Tüm gün o sudan içse sıkıntı olur mu? Yoksa normal su mu dökmeliyim?Dışkılar pek normal değil ne yazık ki. Veteriner kontrolü şansınız varsa değerlendirin derim
Bu arada 19 yudum içti sudanKuşuma Megatril verdim. Yarım litre su şişsesine 100mg koydum. Tüm gün o sudan içse sıkıntı olur mu? Yoksa normal su mu dökmeliyim?
Kuşuma Megatril verdim. Yarım litre su şişsesine 100mg koydum. Tüm gün o sudan içse sıkıntı olur mu? Yoksa normal su mu dökmeliyim?
çok çok çok yanlış ve tehlikeli bişey yapmışsınız
orta boy standart (100 ml) suluğa 6-7 damla ilaç koyulur.
ilaçlı su 24 saatte 1 kere tazelenir. 3 gün kullanıp durum güncellemesi yapınız