Muhabbet kuşum yaralandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Armiyyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Armiyyan

iyikus.com Üyesi
Kuşum diğer kuşumu ısırdı
Ayağı çok kanıyor çok kan kaybetti kanı durdurduk ayağı yaralı ne yapmalıyım acil yardım veteriner yok etrafta ulaşabiliceğim lütfen acil yardım
Muhabbet kuşu küçük daha yavru sayılır

çok geçmiş olsun
konuyu inceleyiniz lütfen

Bu aşamada ortam ısısını arttırıp sabitlemeniz gerekir. Yapabileceğiniz pek bir şey yok ne yazık ki. Multivitamin verilebilir. Sağlık tohumlarınız varsa onlarda iyi kan yapıcıdırlar.

mama tüketimi iyi ise verilebilir. Enerjisini toplamasına yardımcı olacaktır. O kanayan bölge yarın teramycin gibi deri kremi sürülüp iyileşme süreci desteklenebilir.

Şuan iyi gibi ama kafese koyamıyorum çünki ayağıyla parmağıyla oynuyor yaranın kabuğunu ordan düşürmeye çalışıyor ne yapabilirim oynamaması gerekir değilmi

Şuan iyi gibi ama kafese koyamıyorum çünki ayağıyla parmağıyla oynuyor yaranın kabuğunu ordan düşürmeye çalışıyor ne yapabilirim oynamaması gerekir değilmi
Kanatmiyorsa sorun değil ancak yarayı açıyorsa yakalık takilmasi gerekir. Veterinerden destek almak lazim

SKT geçmedi ise suyuna 10 damla civarı eklenmeli. Bir de 8 saat sonrasında su temiz suyla değiştirilmelidir.

Çözüm
Geri