Muhabbet kuşum yumurtasini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hbb4601
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hbb4601

iyikus.com Üyesi
Merhabalar. Muhabbet kuşum bugun 3. Yumurtasini da kirdi ve yuvadan atti. Daha once ikisini de yemis. Bir tane sini de yuvalik dışına yumurtladi. Simdi yuvaliginda. Zaten kendisine ait yuvaligi. En basindan beri ondan yavru cikardi. Yumurta mamasi var
Kalamari var.

stres altında olabilir, beslenme yetersizliği olabilir, ard arda çok kuluçka geçirmiş olabilir, en önemlisi henüz duruşuna/dışkısına yansımamış bir hastalığı olabilir

Oyla 0
stres altında olabilir, beslenme yetersizliği olabilir, ard arda çok kuluçka geçirmiş olabilir, en önemlisi henüz duruşuna/dışkısına yansımamış bir hastalığı olabilir
Takip ediyorum. Esi beslemiyor. Esi iyi degil diyorum belki ama 3. Esi degistirmekte istemiyorum. Uzerleri kapali ve kendisi firsat buldugu ilk anda diswri cikmak ve benimle vakit gecirmek istiyor. Ne yapmaliyim

Oyla 0
şu aşamada erkeğin dişiyi beslememesi çok problem değil. kafesin üstüne de örtmeyin

kuşun genel beslenmesini yazarmısinız yem dışı neleri ne sıklıkla veriyorsunuz?

dişinin dışkılarıni da kontrol edin

Oyla 0
şu aşamada erkeğin dişiyi beslememesi çok problem değil. kafesin üstüne de örtmeyin

kuşun genel beslenmesini yazarmısinız yem dışı neleri ne sıklıkla veriyorsunuz?

dişinin dışkılarıni da kontrol edin
Diskisi normal. Yumurta mamasi veriyorum. Yumurta bebe biskuvisi havuc tarcin. Ekstra kalamar kemigi var.

Oyla 0
Geri