Muhabbet Kuşumu yanıma almalı mıyım?

Erdem AYYILDIZ

iyikus.com Üyesi
Merhaba millet. Ben yarın 6 günlüğüne memlekete gideceğim. Gideceğim yer buradan 7-8 derece daha soğuk. Muhabbet kuşumu yaklaşık 50 gün önce aldım ve uyku saati dışında neredeyse hep kafesinin dışında yanımda geziniyordu. Babam 2 gün kalıp geri dönecek kuşa bakabilir fakat 2 gün yalnız kalmasında sizce bir sıkıntı çıkar mı? Yanıma almazsam kafesini açık bırakıp odanın kapısını kapatacağım. İstediği zaman girip çıkar kafese ama ilk kez yalnız kalmış olur. Yanıma alırsam da ani sıcaklık düşüşünden rahatsızlanabileceğinden korkuyorum. Sizce ne yapayım?

2 gün kalmasında bana göre sakınca yok evde kalması daha mantıklı akıllı yemligin varsa suyunuda tam doldurun güneş alacak yerde durmasın babanız gelince suyunu degiştirir ve kafesi açıkda bırakmayın biryerde takılır kalır çarpar v. S sonuç iyi olmaz

Oyla 0
2 gün kalmasında bana göre sakınca yok evde kalması daha mantıklı akıllı yemligin varsa suyunuda tam doldurun güneş alacak yerde durmasın babanız gelince suyunu degiştirir ve kafesi açıkda bırakmayın biryerde takılır kalır çarpar v. S sonuç iyi olmaz
Teşekkür ederim. Evde kafesinde bırakarım o zaman. Zaten akıllı yemliğimiz var.

Oyla 0
Kuş az önce ağır bir isal oldu sanırım dışkısı tamamen sıvı çıkıyor ve tüy döküm zamanı sanırım. Bu durumda da evde bırakayım mı? Arkadaşıma bırakabilirim 2 günlüğüne.

Oyla 0
Geri