Muhabbet kuşumun ağzı çok pis kokuyor

Zeliha Karas

iyikus.com Üyesi
Yaklaşık 2 haftadır muhabbet kuşumun ağzı acayip kötü kokuyor. Resmen yanına yaklasamiyorum. Hasta gibi görünmüyor. Neşesi gayet yerinde. Ne gibi bı rahatsızlığı olabilir. Bu kokuyu gidermek için ne yapmalıyım.

Kuşlar hastalıklarını gizlemek konusunda çok başarılılar. Hayatta kalma iç güdüsü.
Kursak problemi var gibi anlıyorum bu ilk ifadenizden. Dışkısından çok belli olmayabilir ama siz yine de dışkı resmi de atın buraya.
Veteriner de görsün kısa sürede çözülür diye umuyorum.

Oyla 0
İlaç dışında ağız kokusunu gidermenin çok basit bir yöntemi var sarımsaklı su :) Şimdi diyebilirsiniz sarımsak ağızı daha çok kokutmazmı diye hayır! 3 gün üst üste günde sadece 3-4 saat sarımsaklı su verin kuşlar da ağız kokusu falan kalmaz ;)

Oyla 0
İlaç dışında ağız kokusunu gidermenin çok basit bir yöntemi var sarımsaklı su :) Şimdi diyebilirsiniz sarımsak ağızı daha çok kokutmazmı diye hayır! 3 gün üst üste günde sadece 3-4 saat sarımsaklı su verin kuşlar da ağız kokusu falan kalmaz ;)
Bu bilgi için çok tesekur ederim. Fizyolojik olarak hiç bir sıkıntısı olmadigi , keyfi çok yerinde olduğu için veteriner ilaç yazmadi. Sarımsaklı suyu mutlaka deniycem. Tekrar tesekurler

Oyla 0
Geri