Muhabbet kuşumun ayak parmağı şişliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emekçi

Yeni Üye
Iki ay oldu parmağı bu şekilde hava soğuk olduğu için veterinere götüremedim yanlız kuş hiç rahatsız değil bu durumdan üzerine basıyor arada ayağını kaldırıp indiriyor aldığımda 3 aylıktı ve şimdi 6 aylık acaba ne olabilir ne yapsam bir kaç krem kullandım ise yaramadi

Ekli dosyalar

• 20210227_002031.jpg
    20210227_002031.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
Tamam bilgili değilim ustalar yazarlar birazdan ayrıca hesap sormaya hakkım var siz bu hayvanı alınca onun sorumluluğu size düşer bu sorumluluk basit birşey değil onların canı ve hisleri var sadece yem koy su koy yesin değil

Oyla 0
Tamam bilgili değilim ustalar yazarlar birazdan ayrıca hesap sormaya hakkım var siz bu hayvanı alınca onun sorumluluğu size düşer bu sorumluluk basit birşey değil onların canı ve hisleri var sadece yem koy su koy yesin değil
hesap sormaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum, biraz sakinleşseniz?

Oyla 0
Arkadaşlar bu tip tutumlar içine girmeyiniz lütfen!
Konuya gelecek olursak ayak tırnağı düşücek muhtemelen. Bir şey olmamış gibi görünebilir lakin o bölge ölmüş gibi görünüyor. Düştüğünde kanama olabilir ya da ayağa etki edebilecek bir gelişme gösterebilir.

Oyla 0
Maalesef bu tip durumlarda yeni bir tırnak çıkmayacaktır. Onarıcı etkisi olan aloe vera özü sürebilirsiniz (saf halde). Kremlerinde etki etmesi beklenirdi ancak işe yaramamış görünüyor :(
İmkan bulursanız eğer mutlaka veterinere götürmeyi ihmal etmeyiniz.

Bu arada bir yere sıkıştırma, sıcak bir yere basma ya da aşırı ateşlenme yaşadığı bir süreç geçirdi mi?

Oyla 0
Geri