Muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir

Önder ayer

Yeni Üye
İyi akşamlar sarı bir muhabbet kuşum var kırmızı gözlü gaga üstü kısmı kahve pembemsi gibi burun deliklerinin olduğu yer beyaz erkek kuşum var bir tanede onun gagası mavi çok kavga ediyorlar ballı yem asdığım zaman sarı diyerini hiç sokmuyor yemin yanına acaba o damı erkek yardımcı olurmusunuz

İyi akşamlar sarı bir muhabbet kuşum var kırmızı gözlü gaga üstü kısmı kahve pembemsi gibi burun deliklerinin olduğu yer beyaz erkek kuşum var bir tanede onun gagası mavi çok kavga ediyorlar ballı yem asdığım zaman sarı diyerini hiç sokmuyor yemin yanına acaba o damı erkek yardımcı olurmusunuz
Merhaba. İmkan varsa foto yükleyin. Sanılanın aksine erkekler birbiriyle fazla kavga etmez. Kahve pembemsi nasıl bir renk anlamadım :)

Oyla 0
Merhaba. İmkan varsa foto yükleyin. Sanılanın aksine erkekler birbiriyle fazla kavga etmez. Kahve pembemsi nasıl bir renk anlamadım :)
Foto atamıyorum 1577628573015696823907.jpg
Yüklemeye çalıştığınız dosya sunucunun işlemesi için çok büyük.

Bunu yazïyor

Oyla 0
Herhangi bir resim upload sistemine yükleyip bizimle link paylaşabilirsiniz. Örneğin hizliresim

Oyla 0
bir çok sebebi olabilir. Yerini beğenmiyor olabilir, rahatsızlığı olabilir, bakımı iyi olmayabilir ya da zamana ihtiyaçları olabilir. Yedek bir kafesiniz varsa dişi ve erkeği ayırın 15-20 gün. Erkeğin olduğu kafeste yuvalık takılı olsun. Kuşlar birbirini ayrı kafeslerden görmeleri gerekir. 15 günün ardından bir araya getirdiğinizde genelde çiftleşme durumu gözlenecektir.

Oyla 0
Geri