Ne gibi acaba. Veterinere fotoğraflarını attım antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi. 2 gündür veterinerin verdiği antibiyotiği kullanıyorum. Sizin yorumunuz nedir acaba ona göre veterinere de danışabilirim. Cevap yazdığınız için teşekkürler.birden çok sorunu gösteren dışkılardan
Antibiyotik olduğunu söyledi. Şırıngayla verdi o yüzden hangi ilaç olduğunu bilmiyorum. Bugünle beraber üç gündür kullanıyorum. Şuan ishali daha da arttı gibi(fotoğrafını ekliyorum). Sizce antibiyotiği bırakıp dediğiniz tedaviyi mi uygulayayım.hangi ilaç bu?
Kursak enfeksiyonlarında daha sık gözlemlenen dışkılardan gibi geldi bana. Triflucan benzeri bir ürün ve ardından iç parazitle devam ederdim.
Veterinere yazdım ama muhtemelen sabah cevap verir. Ayrıca ilk defa biraz önce kusma hareketi yaptığını gördüm. Ağzından bir şey çıkmadı ama gagasını tüneğine sürttü. Sizce mantar olması muhtemel mi? Sizce antibiyotiği kesmeli miyim?Öncelikle veterinerinizle görüşüp ilaci teyit edin hocam. Ona göre yorum yapmak daha uygun olur
Veteriner cevap yazdı Antibiyotik enrofloksasin diye bir ilaçmış.Baslandiysa kesmeyin. Devam edin önerdiği süre zarfinca
Buraya koyduğum dışkı fotoğrafını veterinere de attım. Diski normale dönmeye başlamış dedi. Siz ne düşünüyosunuz. Birde nasıl bir tedavi öneriyosunuz.3 ×24 saat içinde düzelmenin başlaması gerekir, daha kötüye gidiyorsa ilaç işe yaramiyordur. kuşun genel durumunda sorun yoksa 4 ×24 saat ilacı kullanıp sorun devam ederse tedaviyi değiştirmek gerekir