Merhaba , muhabet kuşumun yaklaşık 3 gündür tek gözü bu şekilde. Göz çevresinde türler döküldü ve sanki gözü büyümüş gibi oldu . Gentagut göz damlası kullansam işe yarar mı ? Göz nezlesi olabilir mi ?
Evet ev ortamı sıcak kafesini de temiz tutuyorum . Evet ayaklarıyla durduğu çubuğa sürtüyor ve kaşınıyortahta Tünek kulağın gözün orayı ıslak kulak çöpü ile silin sonra buraya fotoğrafını atın kafasını gözünü bir yere surterken gördüğünüz mü kafas temizliğini nasıl yapıyorsunuz ev ortamı sıcakmı
Göz nezlesi ya da mantar olabilir. Kaşınma ve sürtüme durumlarında mantar olasılığı yüksek olur. Gentagut / Stafina / terramicyn göz kremi enfeksiyon / Troysd mantar içi etkili. Enfeksiyon belirtisi bana daha güçlü geldi.
Elimde gentagut ve terramicyn mevcut eğer iyi gelicekse kullanabilirimGöz nezlesi ya da mantar olabilir. Kaşınma ve sürtüme durumlarında mantar olasılığı yüksek olur. Gentagut / Stafina / terramicyn göz kremi enfeksiyon / Troysd mantar içi etkili. Enfeksiyon belirtisi bana daha güçlü geldi.
Tahta tünek kullanın fazla ince olmasın plastik mantar gibi birçok soruna yol açıyorElimde gentagut ve terramicyn mevcut eğer iyi gelicekse kullanabilirim