A acemikuş iyikus.com Üyesi Katılım 8 Tem 2022 Mesajlar 11 Yaş 33 Konum ankara 22 Ocak 2023 #1 Merhaba. Muhabbet kuşumun ırkı nedir acaba internetten de bulamadım sadece rengi için parçalı çekinik olduğunu gördüm
Merhaba. Muhabbet kuşumun ırkı nedir acaba internetten de bulamadım sadece rengi için parçalı çekinik olduğunu gördüm
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 26,715 Çözümler 129 Yaş 34 Konum Ankara 22 Ocak 2023 #2 Çift faktörlü baskın parçalı kuşunuz hocam. ÇEkinik olanlar daha farklı oluyor. Maşallah güzel dişi Oyla 0 Downvote
A acemikuş iyikus.com Üyesi Katılım 8 Tem 2022 Mesajlar 11 Yaş 33 Konum ankara 22 Ocak 2023 #3 Doğanay Y.' Alıntı: Çift faktörlü baskın parçalı kuşunuz hocam. ÇEkinik olanlar daha farklı oluyor. Maşallah güzel dişi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bilgim hiç olmadığı için soruyorum muhabbet kuşu türleri yazınca show jumbo ingiliz vs yazıyor benim ki hangisine dahil oluyor acaba Oyla 0 Downvote
Doğanay Y.' Alıntı: Çift faktörlü baskın parçalı kuşunuz hocam. ÇEkinik olanlar daha farklı oluyor. Maşallah güzel dişi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bilgim hiç olmadığı için soruyorum muhabbet kuşu türleri yazınca show jumbo ingiliz vs yazıyor benim ki hangisine dahil oluyor acaba
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 26,715 Çözümler 129 Yaş 34 Konum Ankara 22 Ocak 2023 #4 Bir kırıklık durumu var gibi ama jumbo ya da iri bir çek gibi görünüyor fotoğraflarda Oyla 0 Downvote