Evet arada bir kanatları düşüyor. Az önce avcumun içine almıştım bakmak için. O sebeple olmuş olabilir. Kafasını çok garip hareket ettiriyor. Nedenini anlayamadım.görüntü net degil ama kuşun kanatları düşmüş mü?
Evet arada bir kanatları düşüyor. Az önce avcumun içine almıştım bakmak için. O sebeple olmuş olabilir. Kafasını çok garip hareket ettiriyor. Nedenini anlayamadım.
Şöyle söyleyeyim. Şuan video çekme fırsatım bulunmamakta. Bu kafa hareketi beni korkutuyor sallabaş ihtimaline karşı. Artı olarak kuş şuan uçamıyor. Sol kanadı titriyor ve düşük. Sol kanadının incinmiş olma ihtimaline karşı 3 gündür dışarı çıkartmıyordum. Bu gün bir deneyeyim dedim. Kuş eskisinden daha iyi uçuyor. Yani kanadının incinmiş olabileceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Kafası hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yardımcı olur musunuz? Kuşu alalı 1 ay oldu. Böyle giderse değiştireceğim.kuşun önden yandan arkadan net videosu varsa çok iyi olur
Kafası hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen yardımcı olur musunuz? Kuşu alalı 1 ay oldu. Böyle giderse değiştireceğim.
Kuşum ilk kuşumla anlaşamadı. Ben zaten ilk kuşum mutlu olsun diye almıştım bu kuşu. Geri vereceğim yere, hastalıklarıyla beraber söyleyeceğim. Güvendiğim bir yer. İyileştireceğine emin olduğum bir yer. İnsanların yaşam şartlarını bilmeden bir şeyler beklemek çok kolay.Bir önceki açtığınız konuda yeterince yorum yapıldı diye düşünüyorum. Ancak kuşu iyileştirmeye çalışmak yerine değiştirmeyi düşünüyorsanız zaten ne desek boş...
Şu gün itibariyle kuşumu geri vermemeye karar verdim.Bir önceki açtığınız konuda yeterince yorum yapıldı diye düşünüyorum. Ancak kuşu iyileştirmeye çalışmak yerine değiştirmeyi düşünüyorsanız zaten ne desek boş...
Şuanki kuşumla halihazırda anlaşıyorlarmış onu farkettim. Veterinere ve pet shopa götürdüğümde. İkiside herhangi bir sorunu olmadığını söylediler. Ayrıca 1 ay baktığım kuşuda bırakmak istemedim.Fikrinizi ne değiştirdi?
İnşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur.Şuanki kuşumla halihazırda anlaşıyorlarmış onu farkettim. Veterinere ve pet shopa götürdüğümde. İkiside herhangi bir sorunu olmadığını söylediler. Ayrıca 1 ay baktığım kuşuda bırakmak istemedim.
keşke dediğiniz gibi olsa ama maalesef sinirsel aksamaları var kuşunuzun. Kalsiyum, d ve b vitamini ağırlıklı bir bakım uygulayın bir süre.Ayrıca kuşumda ne kadar garip hareket varsa hepsini stres ve korku altında yapıyor. Sanırım biraz kendi haline bırakmalıyım.
Kafesinde Kalamar kemiği var. B vitaminini başlayacağım en kısa zamanda. Şuan onu stress ve hareketten uzak tutuyorum. Kuşum şuan o attığım videodaki gibi değil. O kafa hareketini çok aşırı nadir yapıyordu. O anını yakalamıştım. Şuan kabarıklığı az. Uçamaması devam ediyor ancak azda olsa uçmaya başladı. Şuan kendini toparlama aşamasında. Dediğiniz gibi b vitamini takviyesi ile düzeleceğini umuyorum.keşke dediğiniz gibi olsa ama maalesef sinirsel aksamaları var kuşunuzun. Kalsiyum, d ve b vitamini ağırlıklı bir bakım uygulayın bir süre.
Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim.keşke dediğiniz gibi olsa ama maalesef sinirsel aksamaları var kuşunuzun. Kalsiyum, d ve b vitamini ağırlıklı bir bakım uygulayın bir süre.