Muhabbet kuşumun kafesini nasıl düzenlemeliyim

Mustafa Tetik

Forum Sakini
Dün yeni bir kafes aldım. Boyutları şu şekilde boyuna 55-60 cm, enine 35-40 cm, yüksekliği de 40-45 cm. Elimde 4 adet tahta, 2 adet plastik tünek var. Bir de üç tünekli salıncak var. Salıncağa binmesini istiyorum ama salıncak takınca da yer kalmıyor gibi sanki. Salıncak yokken karşıdan karşıya uçuyor ama salıncak takınca da binmeyi seviyor. Sizce uçması mı daha iyi salıncak mı? Bir de kuyruğu dönerken çarpmasın diye tünekleri köşeden uzak yaptım. Alan bu yüzden de kısıtlandı gibi biraz. Tavsiye verirseniz çok iyi olacak. Resimleri ekliyorum.

Düzeniniz gayet iyi olmuş plastik tünek kullanmayın.Tahta tünekleri de teke düşürebilirsiniz bir tarqfta salıcak diğer tarafta tünek olursa gene uçabilir eğer uçsun istiyorsanız.Yoksa bu düzende gayet kullanışlı:)

Oyla 0
Düzeniniz gayet iyi olmuş plastik tünek kullanmayın.Tahta tünekleri de teke düşürebilirsiniz bir tarqfta salıcak diğer tarafta tünek olursa gene uçabilir eğer uçsun istiyorsanız.Yoksa bu düzende gayet kullanışlı:)
Tünekleri bir tık daha yana çektim artık salıncağa doğru uçuyor, teşekkür ederim cevap için :)

Oyla 0
Merhaba, salıncak illa ortada olmak zorunda değil. Sağ en üstteki tünek diğeriyle aynı hizaya getirilse salıncak bir köşeye yakın şekilde asılabilir ki bu şekilde daha uygun olur. Diğer türlü kaldırılabilir.

Oyla 0
Merhaba, salıncak illa ortada olmak zorunda değil. Sağ en üstteki tünek diğeriyle aynı hizaya getirilse salıncak bir köşeye yakın şekilde asılabilir ki bu şekilde daha uygun olur. Diğer türlü kaldırılabilir.
Tam olarak dediğinizi anlamadım. Sağ üstteki tüneği ortaya getirip diğer tüneğin hizasına getireceğim sonra da sağ köşeye salıncak asacağım anladığım kadarıyla doğru mu?

Oyla 0
tünekleriniz aynı hizada olsun. Yani karşıdan karşıya atlayacak şekilde ayarlayın. Salıncağı da sol ya da sağ köşeye yakın ama orta da olmadan takmalısınız.

Oyla 0
Geri