Muhabbet kuşumun kanat altı

cicişkuş

Yeni Üye
Kuşumu tırnak kesimi için veterinere götürdüm kanat altı için kontrol istedim çünkü daha önce bir bit sorunu vardı bit kalmadığını ama tüylerinin döküldüğünü söyledi predjol diye bir krem yazdı ilk günden itibaren kremi kullanınca kuşum çok sessizleşti sürekli uyuyor ve konuşmamaya başladı kendini daha fazla kaşıyor 3. Gün kontrole gittik bize kullanmaya devam etmemizi söyledi biz etmedik çünkü kanadının altındaki tüyler daha çok döküldü ve durumu daha kötü oldu başka bir veterinere götürdük madecassol yazdı kanat altında kullanmamız için ve omega 3 hapını haptan enjektör yardımı ile çekip ağzından vermemizi söyledi bugün 2. Günü fakat kuşumda herhangi bir değişim hiç olmadı ne yapabilirim acil yardım ediniz lütfennnn

Kuşumu tırnak kesimi için veterinere götürdüm kanat altı için kontrol istedim çünkü daha önce bir bit sorunu vardı bit kalmadığını ama tüylerinin döküldüğünü söyledi predjol diye bir krem yazdı ilk günden itibaren kremi kullanınca kuşum çok sessizleşti sürekli uyuyor ve konuşmamaya başladı kendini daha fazla kaşıyor 3. Gün kontrole gittik bize kullanmaya devam etmemizi söyledi biz etmedik çünkü kanadının altındaki tüyler daha çok döküldü ve durumu daha kötü oldu başka bir veterinere götürdük madecassol yazdı kanat altında kullanmamız için ve omega 3 hapını haptan enjektör yardımı ile çekip ağzından vermemizi söyledi bugün 2. Günü fakat kuşumda herhangi bir değişim hiç olmadı ne yapabilirim acil yardım ediniz lütfennnn
Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların yüksek ihtimalle sizden isteyeceği şeyler; kuşunuzun fotoğrafı, kısa bir videosu ve kafes tabanına kağıt havlu serip 4 - 5 dışkılama sonrası fotoğraf olacaktır. Daha sağlıklı fikir alışverişi için dediklerimi yüklerseniz iyi olur. Şimdiden çok geçmiş olsun

Oyla 0
Merhabalar

Oyla 0
Garip gelebilir size ancak kuşların en seyrek tüyleri kanat altındadır ve çok yoğun bir kaybınız söz konusu değil. Banyo ihtiyacını gideriyor musunuz?

Oyla 0
Garip gelebilir size ancak kuşların en seyrek tüyleri kanat altındadır ve çok yoğun bir kaybınız söz konusu değil. Banyo ihtiyacını gideriyor

Dediğiniz doğru olabilir fakat önceki haliyle sonraki hali arasındaki fark çok net bir şekilde değişti çok fazla tüyü döküldü suyu seven bir kuşum var banyosunu yapıyor

Ve belirttiğim gibi veterinerin verdiği ilaç sonrası sürekli uyuyor yem yemiyor konuşmuyor ayakları soğuk

Oyla 0
Kremleri neden vermiş bilemiyorum ama kuşlar için uygun bir kompleks b vitamini temin ediniz. Omega-3 elbette gerekli bu süreçte lakin tek başına yeterli olmaz.

Oyla 0
ilerlemiş hastalığı muhtemelen. İyiye gitmiyor belli ki. Umarım yaşanmaz ancak kaybedebilirsiniz. Kursak şişmesi ve kafasını geriye atması hiç normal görünmüyor.
Elle besleme maması ve aparatı alıp, gerekirse besleyiniz.

Oyla 0
Geri