Muhabbet kuşumun kanatları şekilsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Slayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Slayy

iyikus.com Üyesi
muhabbet kuşum kısmi olarak felç şu an sağ ayağının üzerine basamıyor tedavi uyguluyorum bugün de kanatları biçimsiz ve uçamıyor sanırım strese girdiğini düşünüyorum kendisi yolmuş 2 ay öncesi sağlıklı bir şekilde tüylerini dökmüştü sizce neden olur lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ????

Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Sizden ricam kuşun kısa bir videosunu genel görüntüsünü
Eklerseniz sevinirim

Kuşunuz hasta veterinere götürdünuz mu ? Kismi ferc dediğiniz
Neresinde
Güncel dışkı resmini görebilirmiyiz

Kuşunuz hasta veterinere götürdünuz mu ? Kismi ferc dediğiniz
Neresinde
Güncel dışkı resmini görebilirmiyiz
evet veterinere götürdüm ve ayağı ile hiçbir şey yapamayacağını söyledi parmaklarının ucundaki sinirlerin koptuğunu söyledi bende bir kaç araştırmam sonucu belirli vitamin ve ilaç aldım her gün de teremccy kremi ile masaj yapıyorum

ayağı yukarda attığım resim gibi tüle taktırıp incittiğini düşünüyoruz veterinerde büyük ihtimal öyle olabileceğini söylediler parmakları ile hiçbir şey kavrayamıyor kısmi olarak felç geri düzelebilir de düzelmeyebilir de dediler

ayağı yukarda attığım resim gibi tüle taktırıp incittiğini düşünüyoruz veterinerde büyük ihtimal öyle olabileceğini söylediler parmakları ile hiçbir şey kavrayamıyor kısmi olarak felç geri düzelebilir de düzelmeyebilir de dediler
Anladım geçmiş olsun
Kuşunuzun ayağında sorun yaşadığı için kanatlarını kafes teline sürmüştür diye düşünüyorum
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?

çok geçmiş olsun. Genel anlamda bir kaç sıkıntı var. Ayak sorunu olan kuşlar, ipek hocamın da dediği gibi iyi hareket edememesinden kaynaklı ya da denge sorunları yaşamalarından dolayı tüy deformeleri özellikle kanatlarda sık gözlemlenir. Dikkatlice çekilmesi daha sağlıklı olacaktır o bozulan tüylerin. Dışkısı ise pek iyi görünmüyor. Bir veterinere danışmanızda yarar var

Geri