Muhabbet kuşuna kür nasıl yaparım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba arkadaşlar kür nedir niçin kullanılır? Sağlıklı kuşlar için kullanılır mı? Nasıl yapılır? Bende takviye olarak röhnfried probiyotik+multivit var bir de diarepark markalı içinde bolca ishali önleyici bi madde olan bi vitamin var şimdi o maddenin adını unuttum. Nasıl yapabilirim kür?

Doğal premikslerle kürler var bie de ilaç kürü. Hangisinden bahsediyorsun?

Oyla 0
Banyo yapıyor artık abi maşallah. Hem ben de ek olarak her gün fisfisliyorum kabın içine birkaç damla sirke damlatarak. Elektrolit nasıl yapılıyor

Oyla 0
Abi ben tek kuş besliyorum benim için gramajlar ne kadar olmalı? Karbonatı anladım da tuz ve şeker bildiğimiz tuz ve şeker mi? Yoksa özel mi? @Doğanay Y.

Oyla 0
Abi ben tek kuş besliyorum benim için gramajlar ne kadar olmalı? Karbonatı anladım da tuz ve şeker bildiğimiz tuz ve şeker mi? Yoksa özel mi? @Doğanay Y.
Konuda aslinda yazmışım. Oranlar zaten litreye göre. Azaltmadan doğrudan bu şekilde yapmak daha uygun olur. Üzüm şekeri, himalaya tuzu tercih edilmeli

Oyla 0
bt amin forte elektrolit sayılır mı yoksa Röhnfried Elektrolyt 3plus Kombine Elektrolit Karışımı mı almalıyım

Oyla 0
Geri