Muhabbet takim yumurta yemiyo neden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oz oz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oz oz

iyikus.com Üyesi
Merhaba.16 mayis ta cift muhabbet kusu.aldigim uretici 15 20 gun icinde yumurtlar.daha once yavru verdi ciftlesme zamanlari geldi dedi.eve getirdigimde 3 kez ciftlestiklerini gordum.sesten gurultuden uzak olsun dedikleri icin cok kullanilmayan bi odaya koydum.sabahlari cok bagiriyorlar.sonra cok sessiz oluyorlar.genellikle erkek disiyi besliyor.yuvaliga girdiklerini gormedim ama tuy vardi kontrol etttigimde.ne zmaan yanlarina gidip baksam yan yana tunekteler.acaba yumurta yaparlar mi.bir de yumurta mamasi salatalik havuc marul vs versigimde yemiyorlar hic.yem ile karistirdim olmadi.dal dariyi dalindan ayirip mamayla karistirdim bi kucuk parca da al dari sapi ile koydum darilari yediler mama yine kaldi.neden yemiyo olabilirler.

Merhaba, aldığınız üretici alıştırmamış olabilir ya da nasıl bir tarif uyguladığını öğreniniz. Aslına bakarsanız yer değişimi bir miktar üretimi erteliyor. Kuşlarında garantisi olamayacağından bir şey demek mümkün değil. Birde bana göre yanlış olan şey kuşların gürültüden uzak bir ortama yerleştirilmesi durumudur. Kuşlar orta ton seslere karşı duyarlıdırlar ama yüksek sesler rahatsız eder. Önemli olan kafesin bir köşesinin mutlaka duvara bitişik ya da hareket etmeyen bir ortama sahip olması onlara güven duygusu sağlamaktadır. Şu aşamada yerlerini değiştirmenize gerek yok ama aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.
** TV yanları uygun alanlar değildir.

Oyla 0
Teşekkür ederim.cok korkuyorlar yanlarina yajlasmaya korkuyorum.baskabne tavsiye edersiniz alismalari icin acaba

Oyla 0
Çok ürkek kuşları ehlileştirmek epey güç. Bir süre rutin temizlik ve bakımı dışında ele alıştırma gibi bir duruma kalkışmak uygun olmaz ki alışmaları pek mümkün olamayabilir. Eşler bir şekilde kuluçkaya başlasınlar, yavrularını eğitirsiniz :)

Oyla 0
Korktuklari icin elimize alma girisiminde bulunmadik hic.yemlerini verirken bile korkuyorlar.insallah bi an once yavru olur da onlari severiz artik dediginiz gibi.tesekkurler

Oyla 0
Geri