Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hobipet ten calci lux ve mutavit siparişi verdim kullanımı nasıl acaba 1 aylık kuşta kullanılır mı ve 100 ml içme suyuna ne kadar ölçüde koymam gerekiyor yardım eder misiniz
Merhaba Mutavit mamaya ya da suya katılarak verilebilir. Yaklaşık 1 gr civarında tam dolu suluğa ya da mamasına ekleyebilirsiniz. Calci de suya katılarak yine benzer oranlarda verilebilir. Yavru kuş için elbette verilebilir fakat zaman planı yapmanızı öneririm. Örneğin hafta da 1 kez verilmesi yeterli olacaktır. Fazla vitamin yerine yavrunuzu doğal gıdalara alıştırmak daha sağlıklı olacaktır
Hafta da 1 gün calci lux 1 gün mutavit versem haftada 1 kere de versele laga nın mamasından sipariş vermiştim içerisine diazeym koysam bir sorun olur mu mama içeriğine havuç taze nane koysam sağlıklı büyüme olur mu
Mama içerisine tüm toz ürünlerden eklenebilir. Sıvı da aynı şekilde. Havuç, taze nane, taze kekik, roka, tere vb gibi yeşillikler de eklenerek içeriği zenginleştirilebilir. Diazeym de 1 gr yaklaşık ya da çay kaşığı ucu kadar eklenebilir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.