Eğer mutfakta kuşun için tehlikeli olabilecek (bıçak, kesici alet) şeyler varsa salma. Eğer ortam güvenliyse salabilirsin.Kuşum çıkmak istiyor ama pasta yapıcaktım (doğum günü kutlaması varda) evde tekim salsamda ilgilenemem, aslında 1 saat önce salmıştım ama gine istiyor.
Sadece ocak açık olucak başka zarar vericek bişey yok. Ama en çok da ocaktan korkuyorum zaten.Eğer mutfakta kuşun için tehlikeli olabilecek (bıçak, kesici alet) şeyler varsa salma. Eğer ortam güvenliyse salabilirsin.
Ocak açıksa salma. Tehlikeli olur. Risk almaya gerek yok. Ocak çok tehlikeli.Sadece ocak açık olucak başka zarar vericek bişey yok. Ama en çok da ocaktan korkuyorum zaten.
Haklısın, salonda tek başınayken salsam bir sorun çıkar mı ?Ocak açıksa salma. Tehlikeli olur. Risk almaya gerek yok. Ocak çok tehlikeli.
Sorun çıkmaz. Salabilirsin.Haklısın, salonda tek başınayken salsam bir sorun çıkar mı ?
Teşekkür ederim.Sorun çıkmaz. Salabilirsin.
Ben de hatırladım şimdi. Var öyle değişik bir şey.Teflon tavaların ısındığı zaman çıkardığı gazmı kokumu artık kuşları zehirliyor diye birşey okumuştum sanırım
İlginçmiş ama bizim evde teflon tava olmaz. Çünkü hoşlaşmıyor bizimkiler onunla. Sadece granit ve metal tava oluyor.Teflon tavaların ısındığı zaman çıkardığı gazmı kokumu artık kuşları zehirliyor diye birşey okumuştum sanırım
İlginçmiş ama bizim evde teflon tava olmaz. Çünkü hoşlaşmıyor bizimkiler onunla. Sadece granit ve metal tava oluyor.
Abi sen evde tek mi yaşıyorsun?Teflon tavadan bende hoşlaşmıyorum Benim tercihim çelik
Abi sen evde tek mi yaşıyorsun?
Ha ben de dedim ki evde mi kaldın sen de acaba? Onu merak ettim.Yok yav ailemle yaşıyorum. Niye tek yaşıyım