Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.Sultan papağanı yavrularının biri 18 biri 15 günlük oldular.Normalde birini verecektim.Fakat kıyamadım.İkisi de bende kalacak.Eğitmek istiyorum elime alışık olsun.Bir de oyun oynasın istiyorum.Nasıl eğtimler vermeliyim
İlk aşamada yuvadan ayrılmadan size güvenmelerini sağlamalısınız. Yavaş hareketler ve yüksek tonda olmayan konuşmalarla güvenilir olduğunuzu anlamalarını sağlamalısınız. Bundan sonra ki aşamada yem kırma evrelerine yakın gerçekleşiyor. Avcunuz da ya da elinizde diyelim yem yedirmeyi denemelisiniz. Bu evre doğru giderse genelde elden korkmuyor ve size güveniyorlar. Sonrası muhabbet kuşları için hazırladığım eğitim konularıyla aynı aslında. Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşunun Güveni Nasıl Kazanılır?
1. Aşama: Muhabbet Kuşu Eğitimi: Güven Kazanımı Bu aşamadaki hedefimiz basitçe sizinle muhabbet kuşunuz arasında güven bağı oluşturmaktır. Bu ilk aşama seansları yaklaşık 10-15 dakika sürmeli ve günde 2-3 seans yapılmasını gereklidir. Ne daha çok ne de daha az olmalı. Adım 1 - Muhabbet...