Nasıl eğitmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fuzuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fuzuli

iyikus.com Üyesi
Sultan papaganim iyice coştu ve butun odalarda ucmaya basladi. Yeni yeni alisti buna yani ve portmantonun ustune konuyor modem vs falan var orada ve ustunde duruyor. Oraya alismasini istemiyorum cunku evin dis kapisindan bi anda cikabilir ben farketmesem. Her oraya gittiginde aliyorum oradan ama o zaman isirmaya calisiyor ve tisliyor. Kiziyorum ama hic umrunda bile olmuyor. Gagasina vuruyorum parmagmla hafiften kizdigimi anlasin diye ama umurunda bile degil :ROFLMAO: ne yapsamda ona kizdigimi falan anlasa? Baska herhangi ypmasini istemedigi bsey icin de kiziyorum ama anlamiyor. Ne yapmaliyim :(( beni hic dinlemiyor takmiyor :rolleyes:

O bölgeyi benimsemiş olmalı. İlgisini çeken bir obje olabilir ya da güvende hissediyordur orada. Kizmalari anlamiyorlar. Unutturmak için oyuncak ya da ödül yemleri ile kandiriniz

Oyla 0
Kuşunuz size alışık olmadığı için o bölgeye gidiyor. Yüksek olduğu için orayı tercih ediyor yani güvende hissediyor kendini. Normalde elinize geliyorsa ısırmasına aldırmadan oraya gittiğinde elinize alıp ödül maması vermelisiniz. Çekirdek veya başka ilgi duyduğu yiyecek. Çekirdeği de çok kaçırmayın bu arada. Sizin elinizde durmanın orda durmaktan daha karlı olduğunu öğrenmeli.

Oyla 0
O bölgeyi benimsemiş olmalı. İlgisini çeken bir obje olabilir ya da güvende hissediyordur orada. Kizmalari anlamiyorlar. Unutturmak için oyuncak ya da ödül yemleri ile kandiriniz
Yeni yeni alisti oraya 2-3 kere falan oldu oraya gideli. Aslinda her odayi geziniyor suan, merak ettigi icin diye duusnuyorum. Mutfaga daha hic girdirtmedim,kapi hep kapali. Orayi gorse oraya da gidecek bi sure diye dusunuyoruum. Darı uzatsamda pek orali olmuyor, geri geri kaciyor bazen, kacarken dolap arkasina duser diye korkuyorum mecbur elimle aliyorum:rolleyes:

Oyla 0
Kuşunuz size alışık olmadığı için o bölgeye gidiyor. Yüksek olduğu için orayı tercih ediyor yani güvende hissediyor kendini. Normalde elinize geliyorsa ısırmasına aldırmadan oraya gittiğinde elinize alıp ödül maması vermelisiniz. Çekirdek veya başka ilgi duyduğu yiyecek. Çekirdeği de çok kaçırmayın bu arada. Sizin elinizde durmanın orda durmaktan daha karlı olduğunu öğrenmeli.
Elime geliyor da kendi cani istedigi zaman geliyor. Hatta bazen direk kafama konuyor. Simdi darı ile alistirma yapmaya calisiyorum. Bende tam tersi bize ve ortama alistigi icin artik rhaatca ucuyor geziyor diye dusunuyordum meeger guvenemiyormus hala sıpa :ROFLMAO: neyse dediklerinizi dikkate alacagim tesekkur ederim.

Oyla 0
Geri