Ne tür oyun ve oyuncaklardan hoşlanırlar?

minikmichael

Forum Sakini
Kuşlarıma bikaç çeşit oyuncak aldım ama genel olarak korktular ya da ilgilenmediler. Onun dışında odada ne varsa kemirmeye bayılıyolar. Sevda papağanım var 2 tane ve ikisi de birbirinden yaramaz ne bulsalar kemiriyolar riskli olmasından ve mikrop bulaşmasından korkuyorum.

İlk başta korkmaları normal, genelde bir süre sonra zamanla alışıyorlar. Çoğunlukla canlı renkli oyuncaklar dikkatlerini çekiyor. Örneğin rengarenk boncuklu bir salıncak gibi..

Oyla 0
İlk başta korkmaları normal, genelde bir süre sonra zamanla alışıyorlar. Çoğunlukla canlı renkli oyuncaklar dikkatlerini çekiyor. Örneğin rengarenk boncuklu bir salıncak gibi..
Bahsettiğiniz salıncağın tahminimce aynısını aldım. Alışmaları için kafesin dışında gösterdim benim elimde durup boncuklarıyla oynadılar sadece. Kafese asınca da düşüyolardı nerdeyse çıkarttım hemen.

Oyla 0
Kuşların büyük çoğunluğu oyuncaklarla oynamayı çok sever. Fakat bu, her kuş oyuncakları illa sevecek veya korkmayacak demek değil. Her kuşun ayrı karakteri ve davranışları vardır, sizinkiler istemiyor olabilir:)

Oyla 0
Çok meraklı olduklarından dolayı engel olamazsınız. Fakat önlem alabilirsiniz. Örneğin elektrik kablolarını kemirmelerini engellemek için, kabloya (ismi şuan aklıma gelmedi) plastik kablo koruyucularından geçirebilirsiniz. Ya da kuşları sürekli gözlemlemelisiniz.

Oyla 0
Geri