Herkese merhaba. Çift sultan papağanlarımdan dişi olanın ölmesi üzerine erkeğe baska eş bulup sahıplendırdık ve hayvan bakma faslını hayatımda kapattım.cunku dişi hastalnınca kendimi kaybettim çok üzüldüm çok para harcadım ,ilaçlar,veterinerler, vs vs..
peki benim başıma ne geldi. Bebeğimle salonda ilgilenirken, balkondan kuş sesi geldi.ben de kızıma hava aldırmak için kucagıma aldım ve balkona cıktım.kuş sesi hala geliyordu.
Sağıma soluma havaya baktım yok bir sey.
Ama ses halen gelmeye devam ediyor.cikcikcik..
Sonra gozume kucuk mavi bir şey ilişti.bir baktım minnak bir muhabbet kuşu.
Bebeğimi içeriye bıraktım gidip kuşa yavaşça yaklaştım parmağımı uzattım,hoop atladı parmağıma.içeri girdik
Su verdim içti. Bebeğimle cıkamadıgımdan annemden rica ettim gidip yem aldı.
Karnını doyurdu. Kafes de aldık ??Kafesi degistiricem daha buyuk ve tahta tunekler olucak..
yani yine kuş bakmaya başladım ben. Şimdi muhabbet kuşları yem haricinde neler yer neler sever. Banyo da alıcam ona serinlesin.
Diazym probiyotik var evde kullanılabılırse koyucam. Yumurta maması severler mi.
Yorgundu,baska odaya goturup ısıgını kapdım dinlensın diye.. durum bu
peki benim başıma ne geldi. Bebeğimle salonda ilgilenirken, balkondan kuş sesi geldi.ben de kızıma hava aldırmak için kucagıma aldım ve balkona cıktım.kuş sesi hala geliyordu.
Sağıma soluma havaya baktım yok bir sey.
Ama ses halen gelmeye devam ediyor.cikcikcik..
Sonra gozume kucuk mavi bir şey ilişti.bir baktım minnak bir muhabbet kuşu.
Bebeğimi içeriye bıraktım gidip kuşa yavaşça yaklaştım parmağımı uzattım,hoop atladı parmağıma.içeri girdik
Su verdim içti. Bebeğimle cıkamadıgımdan annemden rica ettim gidip yem aldı.
Karnını doyurdu. Kafes de aldık ??Kafesi degistiricem daha buyuk ve tahta tunekler olucak..
yani yine kuş bakmaya başladım ben. Şimdi muhabbet kuşları yem haricinde neler yer neler sever. Banyo da alıcam ona serinlesin.
Diazym probiyotik var evde kullanılabılırse koyucam. Yumurta maması severler mi.
Yorgundu,baska odaya goturup ısıgını kapdım dinlensın diye.. durum bu