Ne zaman bitecek tanrım bu azaaapp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karlos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karlos

iyikus.com Üyesi
Yakışıklı oğluşumun kuyruğu düştü. Birde yaklaşık 2 aydır şu tüy probleminden kurtulamadık. Ayrıca bu yakışıklının uçmasında da problem var. Uçamıyor. Kanat şeklindeki bozukluğu bu gün fark ettim. Ne yapabilirim.

Ekli dosyalar

• _20200508_152311.jpg
    _20200508_152311.jpg
    798.2 KB · Görüntüleme: 20
  • _20200508_152226.jpg
    _20200508_152226.jpg
    1,019.8 KB · Görüntüleme: 20
MErhaba, fotoğrafta ben bozukluğu göremedim. Kuşunuz hiç mi uçamıyor yoksa uçması mı iyi değil?
Tüy dönemi iyi bir uçuş sergileyememleri normal. Fotoğrafta görüldüğü gibi uzun uçuş tüylerinde eksiklikler var. Böyle bir konu hazırlamıştım
Kuşlarda Tüy Değişimi, Tüy Yolma

Oyla 0
Hic ucamiyor degil. Mesela koltuk hizasindan yuksege ucamiyor. Gumusluk uzerinde bir kanarya kafesi var. Ona cikamiyor mesela.ortlarinda kaliyor. Dolayisiyla carpip yere dusuyor. Disi uzun soluklu salon icinde ucarken o kisa ble degil bariz mini ucuyor. Yuksekten ucarkende hemen alcaliyor.disi ile aralarindaki ucma farki bariz belli.

Oyla 0
Anladım baştan beri öyle ise farklı bir durum olabilir. Tam tutuk olmayan kanatlar, tüy eksiklikleri, kondisyonda olmaması uçmasına engel teşkil eder. Tabi birde kendi ağırlığını taşıyamamsı ama pek yağlı bir kuş gibi görünmüyor.

Oyla 0
Tüy dönemi için b kompleksler iyi gelmektedir onlardan temin edebilirsiniz.Kuşun kanatlarını açarak resim atarsanız birde göğüs kısmından bir resim net bakalım

Oyla 0
Geri