Videosunda da gördüğünüz üzere oynamadığım sürece öylece kaşınıyor ve ya kendini yalıyor yaklaşık 5 dakika kadar sonrasında uyuyor.. Vilmectin bir damla sıktım ensesine doğru tüylerini güzelce kontrol ettim herhangi bir şey yok çok dikkatli baktım daha önce başıma geldiği için biliyorum nasıl bir şey olduğunu zaten vilmectin sıktım. Ondan ziyade sürekli ağzını çatırdatıp öyle uyumaya çalışıyor. Onunda videosunu çekerim yakaladığım zaman. Dışkıları tertemiz. Uyuduğu yerde dışkı dolu hiçbir şekilde yer değiştirmiyor uyurken (bit pire gibi canlılar üzerinde olduğunda asla aynı yerde uyumuyorlar denk geldiğim de öyleydi)
Entrobac, gerwit v, amin forte kullanıyorum. Özel bir tablom var ona göre yapıyorum..
Kaşınıyor mu yoksa temizleniyor mu? Kuşu aldığımdan beri hiç yıkamadım etmedim. Bir tık pis gibi zaten. Henüz 45 günlük falan oldu yıkamalı mıyım ne yapmalıyım?
Entrobac, gerwit v, amin forte kullanıyorum. Özel bir tablom var ona göre yapıyorum..
Kaşınıyor mu yoksa temizleniyor mu? Kuşu aldığımdan beri hiç yıkamadım etmedim. Bir tık pis gibi zaten. Henüz 45 günlük falan oldu yıkamalı mıyım ne yapmalıyım?