Nesi var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert00

iyikus.com Üyesi
Merhaba dişi muhabbet kuşum bugün kusma hareketleri yapıyordu ilk defa sonra sürekli gözünü kaşımaya başladı baktım göz çevresindeki tüyler de dökülmüş nesi var diye elime aldım biraz zayıfladığını farkettim kafese bıraktıktan sonra çırpınır gibi bi hali vardı çok halsiz tünekte zor duruyor tekrar elime aldım sanki ölecek gibi elimde öylece duruyor baygın şekilde birden niye böyle oldu anlamadım sabah çok iyiydi yapabilceğim bişi var mı yoksa ölecek mi

z
Merhaba dişi muhabbet kuşum bugün kusma hareketleri yapıyordu ilk defa sonra sürekli gözünü kaşımaya başladı baktım göz çevresindeki tüyler de dökülmüş nesi var diye elime aldım biraz zayıfladığını farkettim kafese bıraktıktan sonra çırpınır gibi bi hali vardı çok halsiz tünekte zor duruyor tekrar elime aldım sanki ölecek gibi elimde öylece duruyor baygın şekilde birden niye böyle oldu anlamadım sabah çok iyiydi yapabilceğim bişi var mı yoksa ölecek mi
zehirlenme olmus olabılır neler yedı bır bakın

Merhaba kuşunuzun güncel dışkı resmini ve videosunu paylaşırsanız daha detaylı bilgi vermeye çalışırım imkanınız varsa kanatlı uzman mutlaka baksın.

Kuşlar kötü hallerini güzel gizlediginden en ufak farklılıkları gözetlemek gerekiyor. Buda onlari çok izlemekle mümkün 🤗 sadece bunun için günde mutlaka 1,2 saat zaman ayiriniz.
Görsel eklerseniz sağlıklı yorum yapmak daha kolay olacaktır

Merhaba kuşunuzun güncel dışkı resmini ve videosunu paylaşırsanız daha detaylı bilgi vermeye çalışırım imkanınız varsa kanatlı uzman mutlaka baksın.

Videoyu ekledim

Dışkısını daha net gormek icin kagit koydum. Mama yedikten sonra bu şekilde dışkıladı

Ekli dosyalar

• 20230728_135430-min (1).jpg
    20230728_135430-min (1).jpg
    451.3 KB · Görüntüleme: 12
Genel duruşunda bir problem yok gibi görünüyor yumurtası da var gibi geldi bana ama dışkısını beğenmedim Doğanay hocam da bir baksın

İpek hocam banada yumurtası var gibi geldi duruşundan 🤔
Dışkısında yeşil boyaması var. Sanki enfeksiyonu var gibi.
Yani açıkçası ben yumurta sıkışması olasılığından da şüpheleniyorum en iyi çözüm kanatlı uzamana görülmeli bu kuş bu şekilde çok fazla dayanamaz gibi geliyor bana sorunu ne olursa olsun bir an önce teşhis konulup gereken yapılmalı umarım yanıliyorumdur 😕

Son düzenleme:
Burdaki veterinerler kuştan anlamıyor malesef. Kuş satan birine sordum bana tetramisini suya karıştırıp verdi dünden beri onu veriyorum

Ekli dosyalar

• 20230729_145253.jpg
    20230729_145253.jpg
    480.1 KB · Görüntüleme: 10
  • 20230729_145938.jpg
    20230729_145938.jpg
    467.6 KB · Görüntüleme: 10
Geri