Ellerinden alabilene aşk olsun
Bazen yiyolar abi boyundan kulaktan ensedenDikkat et senide yemesinler
Bazen yiyolar abi boyundan kulaktan enseden
Artık alıştım abi önceden korkuyodum da şimdi koparacak değiller ya diyorumParmakalrına dikkat et özellikle
Maşallah,iştahsız çocuk anaları gibi oldum milleti görüp görüp benimkini tıkıştırmaya çalışıyorumArtık alıştım abi önceden korkuyodum da şimdi koparacak değiller ya diyorum
Çiçinin erkek versiyonuna sahibim bildiğin
Ellerinden alabilene aşk olsun
Benim oburlar elimde bişey gördükleri zaman ağız şapırdatıyolar karşılarında yiyorum bi deMaşallah,iştahsız çocuk anaları gibi oldum milleti görüp görüp benimkini tıkıştırmaya çalışıyorum
Yakın olsak yarıştıralım derdimÇiçinin erkek versiyonuna sahibim bildiğin
Hodri meydan ben doyuramıyorum . Gerçi sizinkiler benim kini döver daha 3,5-4 aylık benim ki.Yakın olsak yarıştıralım derdim
Hayırlı olsun devamını dilerimŞimdi yakaladım,artık bizim de yiyeceklere saldırma videomuz var
O daha fenaymış bizimkiler ben odadan çıkınca cıyaklıyolar geneldebizimki bağırıyor meyve sebze vermeyince. kendisine hazırlıyorum cat cat diye banada ver diyor sonra kafesten yemliği koyduğum gibi atlaması bir oluyor zaten
Çiçiyi alalı 6 ay olacak 25 inde ımm 45 günlük falandı. 7 aylık falan oluyo sanırım keşke yumurtadan çıktığı günü bilsemHodri meydan ben doyuramıyorum . Gerçi sizinkiler benim kini döver daha 3,5-4 aylık benim ki.
İnşallahHayırlı olsun devamını dilerim
Bende onu çok istemiştim. Ama bilmiyorlardı petshopdakiler. Bende bana geldiği günü doğum günü ilan ettim. Oda 11 Eylül oluyor.Çiçiyi alalı 6 ay olacak 25 inde ımm 45 günlük falandı. 7 aylık falan oluyo sanırım keşke yumurtadan çıktığı günü bilsem
Evet keşke bilsek. Ama ben biliyorum aslında. Benim kuşum geçen şubat ayında bir evin penceresinden kaçarken yakalanmış. Okula gitmiş çocuklar da yakalamış babama getirmiş. O zamanlar da benim kuşum yeni vefat etmişti. Evimize gelince bir bağ oluştu onunla O zaman 4 aylıktı. Kasım doğumlu olduğuna eminim. Ama hangi gün bilmiyorum. Biz de şöyle bir şey yaptık ablamin dogum gunu 5 kasim. Kuşumun doğum gününü de 5 Kasım olarak belirledik kutladıkÇiçiyi alalı 6 ay olacak 25 inde ımm 45 günlük falandı. 7 aylık falan oluyo sanırım keşke yumurtadan çıktığı günü bilsem