Ahmet bolu
iyikus.com Üyesi
Merhaba forum da yeniyim uzun zamandır sık sık ziyaret ettiğim bir forum ancak üye olabildim. 2 yıl önce bebek aldığım erkek sultanım yaklaşık 8 aydır çeşitli hastalıklar ile mücadele etti. Normalde neşesi yerinde fakat 2 aydır uçmada sıkıntımız var halıdan kalkarak yükselemiyor ancak kapı üstüne kendim koyarsam ki orayı çok sever inmek istediğinde iniş yapabiliyor fakat kendisi sadece kanepe boyu kadar uçabiliyor.
Kafes tabanında ara ara kanat tüylerini görüyordum mevsimsel diye düşünerek veterinere götürmedim bazen kuşun canını yakıyordu o tüyler kapsülü ile birlikte çıkıyordu ve birkaç kez o tüyün uç kısmında kan biriktiğini gördüm sizce paşa hasta mı yoksa bu geçici bir durum mu şimdiden teşekkür ederim
Kafes tabanında ara ara kanat tüylerini görüyordum mevsimsel diye düşünerek veterinere götürmedim bazen kuşun canını yakıyordu o tüyler kapsülü ile birlikte çıkıyordu ve birkaç kez o tüyün uç kısmında kan biriktiğini gördüm sizce paşa hasta mı yoksa bu geçici bir durum mu şimdiden teşekkür ederim