ilk olarak sayfası sanırım kapatılmış bulamadım birde önerdiğiniz kafeslerde akıllı yemlik girişi varmı ?60x35x40 Kalın Telli Salma Kafes Ücretsiz Kargo - n11.com
Merhaba bu üstteki kafesi kullanıyorum. Buradan almadım ama facebook üzerinden akbıyık kardeşler kafes diye aratırsanız Eyüp beyden sipariş edebilirsiniz. Kaç güne geleceğini teyit edin mutlaka.
Berat Akbıyık Kardeşler Kafes diye aratırsanız çıkması lazım. Az evvel kontrol ettim. Üye profili. Aynı zamanda kafes imalat eden bir çok yer mevcut.ilk olarak sayfası sanırım kapatılmış bulamadım birde önerdiğiniz kafeslerde akıllı yemlik girişi varmı ?
Öneririm yani kafesleri bence dayanıklı ve iyi. 50-55 lira civarı olması lazım fiyatı. Bulunduğunuz şehirde bayisi olabilir. Bulabilirseniz direk elden teslim almak daha uyguna gelecektir.o zaman oradan sipariş vereyim teşekkürler
paylasmamisim ismim de cihan. Şu süreçte değişiklik yapmam pek uygun olmayacaktır sanki bu arada yeni üye oldum ama zaten aklıma takılan bütün sorular için forumda yanıt buluyordum harikasınız saolun yuvayı dişi kuş yapar derler de bizim kız bı gece yatıyor yumurtaya günün nerdeyse tamamında erkek yumurtada kuluçka dönemi sultanlarda erkek ağırlıklı galibaSultan papağanları için daha büyük kafesler gerekiyor. Tek bir sultan papağanı için bile dar sizin kafesiniz ne yazık ki. Bu nedenle salma kafes almanızı öneririm. Yahut kendinizde yapabilirsiniz eğer uğraşabilirim derseniz.
Demek ki oldukça uyumlu bir çiftler. Erkek kuşlar pek sık yatmaz yumurtaya. Aynen dediğiniz gibi kuluçka sonrası yapılabilir yeni değişiklik. Peki çiftleşme gözlemlediniz mi? yumurtalar dolu görünüyorlar mı?paylasmamisim ismim de cihan. Şu süreçte değişiklik yapmam pek uygun olmayacaktır sanki bu arada yeni üye oldum ama zaten aklıma takılan bütün sorular için forumda yanıt buluyordum harikasınız saolun yuvayı dişi kuş yapar derler de bizim kız bı gece yatıyor yumurtaya günün nerdeyse tamamında erkek yumurtada kuluçka dönemi sultanlarda erkek ağırlıklı galiba